Breaking News

Καλές Δουλειές - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κωμική σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που προβλήθηκε στον Ant1 ήταν γεμάτη από ευτράπελα, κωμικές καταστάσεις, έξυπνους διαλόγους και έναν ξεχωριστό ήρωα, τον... Ζαχαρία.

Ο Ζαχαρίας είναι παντρεμένος με τον έpωτα της ζωής του, τη Λουκία με την οποία έχει τη Ζιζή, την 8χρονη κορούλα τους. Παρόλα αυτά ο Ζαχαρίας δεν είναι ευτυχισμένος... Πριν λίγο καιρό αυτός και η γυναίκα του ήταν 2 επιτυχημένοι σεφ αλλά η Λουκία μπήκε στη φυλακή για τα χρέη του εστιατορίου τους. Τώρα λέει συνέχεια ψέματα στη Ζιζή για το που βρίσκεται η μητέρα της ενώ κάνει τα πάντα για να βρει χρήματα για να πληρώσει τον διακανονισμό του χρέους και να μπορέσει έτσι να αποφυλακιστεί η γυναίκα του.

Προκειμένου να ενώσει την οικογένειά του και πάλι είναι ικανός να κάνει οποιαδήποτε δουλειά, αλλά με την ανεργία που υπάρχει τα πράγματα είναι δύσκολα. Και σα να μην του έφταναν τα προβλήματα που έχει, εμφανίζεται στη ζωή του η Πέννυ, μια άστεγη κοπέλα που με το πρόσχημα ότι προσέχει την κόρη του Ζιζή, μπλέκει για τα καλά στη ζωή του κάνοντάς την άνω κάτω. Ο Ζαχαρίας θέλει πολύ να γίνουν όλα όπως πριν. Είναι όμως δυνατόν, με τέτοια οικονομική κρίση, να γίνει κάτι τέτοιο;

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Φαίη Ξυλά, Αιμιλία Δρίβα, Αμαλία Νίνου
Παραγωγή: 2014
Κανάλι προβολής: Ant1

Τα επεισόδια δεν είναι πλέον διαθέσιμα...