Breaking News

Μπρούσκο: Επεισόδιο 152 (1/5)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 152 (Πέμπτη 1 Μαΐου) 

Στη γιορτή που του έχουν ετοιμάσει οι εργάτες, ο Σήφης σοκάρει τους πάντες με την αντίδρασή του όταν βλέπει να φτάνει ο Αχιλλέας... Περισσότερο σοκαρισμένοι όμως είναι οι Ματθαίοι που βρίσκουν στον κήπο τους το πτώμα μια γυναίκας... με τη συνέχεια να είναι δραματική καθώς διαπιστώνεται ότι η vεκpή γυναίκα είναι η... οινολόγος Αλεξία.

Η Βασιλική δεν σκέφτεται τις συνέπειες του σχεδίου της και πιέζει την Εύα να την πέσει στο Μηνά για να διαπιστώσει πόσο πιστός είναι. Η Χριστίνα προσπαθεί να παραμείνει κοντά στο Νεκτάριο και την οικογένειά του αλλά αυτό εξοργίζει τον Πάτροκλο που αποφασίζει να χειριστεί την κατάσταση μόνος του. Σχέδια όμως, όπως πάντα άλλωστε, έχει και η Ευρυδίκη που συνεργάζεται με το Διαμαντή και για να τα πετύχει αποφασίζει να προσεγγίσει τον Πάτροκλο...

Ο Σήφης αναστατώνεται όταν μαθαίνει από τον Μηνά ότι ο Αντώνης έχει ένα μεγάλο χρέος που είναι εκατό χιλιάδες ευρώ... Στο μεταξύ ο Αχιλλέας αποφασισμένος πάει και πιέζει αφόρητα το Διαμαντή για να του πει τι γνωρίζει για την πρώην γυναίκα του και μητέρα του Νεκτάριου και του Πάτροκλου.

Προβολή: Ant1

Για την Αρχική Σελίδα του "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" πατήστε ΕΔΩ