Breaking News

Πώς η Θύρα 13 βοήθησε τους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Ελλάδα τα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων έχουν συνδεθεί με επεισόδια και κατά κύριο λόγο, τις περισσότερες φορές κατηγορούνται οι οργανωμένοι οπαδοί τους ως πρωταγωνιστές.

Όμως, αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο έχει και μία άλλη εικόνα, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, ακόμα και αν δεν τυγχάνει τόσης προβολής και δεν "πουλάει" τόσο όσο οι φασαρίες, οι φωτιές και οι συγκρούσεις...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου ήταν αντίπαλοι για μερικές ώρες, όμως την επόμενη μέρα δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν.

Για αυτό, το βράδυ της Κυριακής (27/4) εκπρόσωποι της Θύρας 13 επισκέφτηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ τους 18 εκδρομείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία κατά την αποχώρηση τους με τα πούλμαν και τους προμήθευσαν με τρόφιμα και νερό.

Ακόμα, δεν αρκέστηκαν σε αυτό και το πρωί της Δευτέρας μετά την απολογία και την απελευθέρωση των 18, συνόδευσαν ως τις Αφίδνες το λεωφορείο που του παρέλαβε και τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διασφαλίσουν την αποχώρηση τους από τυχόν επιθέσεις από άλλους οπαδούς!

Ο λόγος που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την κίνηση ήταν διότι η Αστυνομία αρνήθηκε να συνοδεύσει τους Θεσσαλονικείς και υπήρχαν πληροφορίες ότι ενδεχομένως το λεωφορείο τους θα βρισκόταν στο στόχαστρο. Ήταν δύο κινήσεις τις οποίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν τις περίμεναν, εξεπλάγησαν ευχάριστα και ευχαρίστησαν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια.
seleo.gr - sport24.gr