Breaking News

Σκηνές σκληρού ροκ στη Βουλή μεταξύ υιού Μπαλτάκου - Χρυσαυγιτών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρενέργειες σε πολλά επίπεδα είχε η δημοσιοποίηση από τον Η.Κασιδιάρη της βιντεοσκοπημένης συνομιλίας του με  τον Τάκη Μπαλτάκο.

Εκτός από την παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο γιος του σε έξαλλη κατάσταση, όπως θα δείτε στο video, προσέγγισε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον 1ο όροφο του κοινοβουλίου και μάλιστα χρειάστηκε να επενέβη και ο ίδιος για να ηρεμήσει το γιο του.

Σύμφωνα με τη Real, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος ζητώντας εξηγήσεις. Εργαζόμενοι της Χρυσής Αυγής υποστηρίζουν ότι ο  ίδιος χαστούκισε τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Λίγο αργότερα ο υιός Μπαλτάκος τέθηκε από την υπηρεσία του σε διαθεσιμότητα ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. ζήτησε από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει ΕΔΕ για τον αξιωματικό.

Δείτε το video με τα επεισόδια από το parapolitika.gr Το video που δημοσιοποιήθηκε από τον Η.Κασιδιάρη και "έκαψε" τον Τάκη Μπαλτάκο έχει αποσυρθεί πλέον από το διαδίκτυο και δεν είναι διαθέσιμο...