Breaking News

Εύκολος τρόπος για κάτασπρα δόντια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά είναι τα προϊόντα που κυκλοφορούν και υπόσχονται κάτασπρα δόντια. Αρκετά από αυτά όμως δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ενώ κάποια έχουν τη βάση τους σε προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Ας δούμε μια ενδιαφέρουσα τεχνική για την αφαίρεση των λεκέδων από τα δόντια, που παρουσιάζει το video που θα δείτε πιο κάτω.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να γίνει κάτι σαν πάστα. Στη συνέχεια τοποθετήστε το παστώδες υλικό πάνω στην οδοντόβουρτσα ή το δάχτυλό σας και βουρτσίστε τα δόντια σας. Περιμένετε για περίπου ένα λεπτό και κατόπιν βουρτσίσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με την οδοντόβουρτσα μέχρι να αφαιρέσετε την πάστα. Αν έχετε ευαισθησία στα ούλα και ο χυμός λεμονιού σας προκαλεί εθισμό χρησιμοποιήστε μόνο τη μαγειρική σόδα.

Προσοχή όμως γιατί η τεχνική αυτή δε συνίσταται για πάνω από 1 φορά την εβδομάδα, καθώς πιο συχνή χρήση της μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σμάλτο των δοντιών. Επίσης κατά τη διάρκεια που εφαρμόζεται δεν πρέπει να γίνεται "βiαιο" βούρτσισμα αλλά απαλό και με προσοχή.


Πηγή: neadiatrofis.gr