Breaking News

«Ντου» από... παντού στη Λεωφόρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League τελείωσε ισόπαλο με 1-1. Δυστυχώς για ένα ακόμη αγώνα τις εντυπώσεις έκλεψαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς των 2 ομάδων.

Οι οπαδοί των "πρασίνων" μάλλον θέλησαν να συνεχίσουν το "έργο" που άφησαν στη μέση στον τελικό του κυπέλλου με του οπαδούς του Δικεφάλου να απαντούν. 

Οι φωτοβολίδες, τα σπασμένα καθίσματα και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα για 25 λεπτά.

Ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τις 2 ομάδες είναι πλέον πολύ πιθανός με τον ΠΑΟΚ να είναι υπότροπος από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ενώ και ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα υπότροπος από τον τελικό κυπέλλου όταν εξεταστεί η υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με αυτά που βλέπουν τρίβουν τα χέρια τους...

Απ'ότι φαίνεται μέχρι στιγμής οι αγκαλιές του Σαββίδη με τον Αλαφούζο μάλλον δεν έφεραν αποτέλεσμα και για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα δεν είναι πλέον ικανές να αγωνιστούν χωρίς επεισόδια μεταξύ τους, με φιλάθλους και από τις 2 πλευρές.

Δείτε το video με τα επεισόδια.