Breaking News

Ευτυχίας 22 - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Ευτυχίας 22" είναι ο δρόμος που φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του Σκάι.

Δύο νέοι, ο Χάρης (Αλέξης Γεωργούλης) και η Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη)  είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς.

Και οι δύο άλλα σχεδίαζαν και αλλού τους οδηγεί η ζωή....

Η σειρά αρχίζει κάπως έτσι...

Μια κατασκευαστική εταιρεία προσπαθεί να πείσει τους ιδιοκτήτες ενός τετραγώνου να δώσουν την περιουσία τους για αντιπαροχή. Όλοι έχουν συμφωνήσει αλλά η Χριστίνα έχει αντιρρήσεις. Από την άλλη όμως δε θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση και με τη γειτονιά, οπότε συναντιέται με τους φίλους της, το Θάνο και τη Φανή, για να της βρουν μια καλή δικαιολογία.

Μια ανακάλυψη που θα κάνει όμως της προσφέρει τη δικαιολογία στο... πιάτο. Ο συμβολαιογράφος της λέει ότι το 50% από το μαγαζί που έχει ανήκει στον εξαφανισμένο εγγονό του κυρίου Λευτέρη και ενώ μπορεί να το διαχειρίζεται, θα το έχει εξ ολοκλήρου μόνο αν στα επόμενα 10 χρόνια δεν εμφανιστεί ο εγγονός.

Η Χριστίνα χαρούμενη με την ανακάλυψη αυτή, ενημερώνει την κατασκευαστική εταιρεία ότι ενώ θέλει να πουλήσει το μαγαζί δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει. Να όμως που εμφανίζεται ο Χάρης ο οποίος έχει άμεση ανάγκη από χρήματα για να πάει πίσω στη Τζαμάικα. Ο Χάρης θέλει να πουλήσει το μαγαζί... έλα όμως που ερωτεύεται τη Χριστίνα η οποία αρνείται να το κάνει. Μια μάχη αρχίζει στην οδό "Ευτυχίας 22" πίσω από την οποία αρχίζει να γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας ενώ οι κωμικοτραγικές καταστάσεις δεν έχουν τελειωμό...

Οι 2 πρωταγωνιστές της σειράς

Η Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη) ήρθε στην Αθήνα 18 χρονών για να σπουδάσει Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα βρήκε δουλειά και σε ένα super market. Μετά από 10 χρόνια είναι πλέον με πτυχίο, πανέμορφη, εργασιομανής, αντικαπvίστpια και μόνη γιατί λειτουργεί και στη σχέση ως μαθηματικός. Βάζει πολύ δύσκολες... ασκήσεις στους άντρες. Έχει όμως στην κατοχή της και κάτι άλλο... το super market που κληρονόμησε από τη διαθήκη του υπερήλικα ιδιοκτήτη που πέθανε.

Ο Χάρης (Αλέξης Γεωργούλης) είναι εγγονός του απελθόντος ιδιοκτήτη του super market. Γεννημένος στην Αφρική από γονείς που ήταν και οι "2 Γιατροί χωρίς σύνορα" κατέληξε "Οδοντίατρος χωρίς σύνορα". Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο κατέληξε στη Τζαμάικα. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, αγαπάει τα ζώα και του αρέσει να ζει ήρεμα και υγιεινά. Εκτός από γοητευτικός είναι τρυφερός, μεγαλόψυχος, προστατευτικός και του αρέσουν οι φιλανθρωπίες. Δηλαδή ένα όνειρο για κάθε γυναίκα που για τη Χριστίνα θα γίνει εφιάλτης. Από την πρώτη στιγμή θα τον εpωτευτεί αλλά δε θα τολμήσει να το παραδεχτεί ούτε στον εαυτό της...

Σενάριο: Δήμητρα Πούλκου.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Παραγωγή: 2014
Κανάλι προβολής: ΣΚΑΪ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07«Τέλος»

Για να δείτε τα επεισόδια σε λίστα πατήστε ΕΔΩ