Breaking News

Εικόνες σοκ σε νηπιαγωγείο: Κακομεταχείpιση των παιδιών - Τα έδιναν κpασί και καφέ! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς που έστελναν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο Little Kingdom, στην πόλη Constanza της Ρουμανίας, μετά τις απαράδεκτες σκηνές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο νηπιαγωγείο λειτουργούν κάμερες από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι ώστε να μπορούν οι γονείς να βλέπουν τη δραστηριότητα των παιδιών τους ενώ στη συνέχεια οι κάμερες κλείνουν. Μια μέρα όμως οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου ξέχασαν να κλείσουν τις κάμερες και οι σκηνές που κατέγραψαν σχετικά με την αντιμετώπιση των παιδιών, είναι συγκλονιστικές...

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o δικηγόρος Stefan Roman, ο οποίος εκπροσωπεί τους γονείς, δήλωσε: "Έχει διαπιστωθεί ότι στα παιδιά δόθηκε κόκκινο κpασί μέσα στο χυμό φρούτων τους για να πάνε για ύπνο και στη συνέχεια τους έδωσαν καφέ για να ξυπνήσουν όταν έπρεπε να έρθουν να τα πάρουν οι γονείς τους στο σπίτι."


Αρκετές ήταν και οι περιπτώσεις με παιδιά που πήγαιναν στο σπίτι με μελανιές αλλά οι γονείς θεωρούσαν ότι συνέβαινε από άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι σκηνές όμως που κατέγραψαν οι κάμερες δείχνουν τα παιδιά να μεταχειρίζονται βίαια και να σέρνονται στο πάτωμα είτε γιατί αρνούνται να κοιμηθούν ή γιατί δεν θέλουν να ξυπνήσουν. Μια εργαζόμενη γυναίκα μάλιστα ακούγεται να φωνάζει: "Αν δεν κάνετε αυτό που σας είπα θα φάτε γροθιά στο κεφάλι. Κοιμηθείτε αλλιώς θα σας χτυπήσω άσχημα και θα σας βγάλω έξω στο κρύο."


Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι παράλληλα με τις καταγγελίες, έχει διαπιστωθεί ότι το νηπιαγωγείο δεν έχει όλα τα κατάλληλα έγγραφα και τις άδειες αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη ένα σε νομικό κενό σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να υπάρξει η επίσημη δικαστική απόφαση για να κριθεί αν θα κλείσει ή θα συνεχίσει να υφίσταται. Το θέμα πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τις μηνύσεις από τους γονείς και τις ποινικές έρευνες των τοπικών Αρχών.