Breaking News

«Γυναίκες σε απόγνωση»: Επεισόδια 6 - 7 - 8 - 9 - 10 (21/7 - 25/7)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 21 Ιουλίου
Η Γιασεμίν προσπαθεί να συνέρθει και να ξεχάσει την προδοσία του άντρα της. Είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Από την άλλη, η Ζελίς εκβιάζεται από έναν γείτονα που την είδε με τον Λεβέντ

Τρίτη 22 Ιουλίου
Παρά το γεγονός ότι η Νερμίν προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα που έχει στο γάμο της, ο Μπεχτσέτ ανακοινώνει πως θα πάρουν διαζύγιο. Παράλληλα η Γιασεμίν είναι ενθουσιασμένη για το πρώτο ραντεβού της με τον Σινάν.

Τετάρτη 23 Ιουλίου
Η χαρά της Γιασεμίν δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Σεβίμ την εκβιάζει με το δοχείο που βρήκε στο καμένο σπίτι της Εμέλ. Παρά το γεγονός ότι ο γιος της Νερμίν πήγε στα κρυφά σε ένα μπαρ χωρίς να πάρει την έγκρισή της, η Νερμίν τον εκπλήσσει με τον τρόπο που θα αντιδράσει. Οι σχέση των 2 τους πάει πλέον προς το καλύτερο. Στο μεταξύ... οι υποψίες που έχει ο Κουντρέτ για τη γυναίκα του τον οδηγούν στο να δείρει τον άντρα που ήρθε στο σπίτι τους για να επισκευάσει την τηλεόραση. Αυτό όμως δε θα μείνει ατιμώρητο και θα έχει τις συνέπειές του...

Πέμπτη 24 Ιουλίου
Η Νερμίν προσκαλεί όλες τις φίλες της για να τις αποκαλύψει ακόμη ένα στοιχείο για την υπόθεση της Χαντάν, η οποία έχει αλλάξει τη ζωή τους. Καθώς έψαχνε στο δωμάτιο της Χαντάν ανακάλυψε μια κάμερα η οποία περιέχει υλικό που φέρνει στο φως ένα τρομερό μυστικό σχετικά με το θάνατό της. Οι φίλες είναι πολύ προβληματισμένες και συζητούν πως θα χειριστούν αυτό το νέο στοιχείο που ήρθε στην επιφάνεια.

Παρασκευή 25 Ιουλίου
Οι κάτοικοι της γειτονιάς ανησυχούν για τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπής στην περιοχή. Όταν μάλιστα ένας ληστής μπαίνει στο σπίτι της Γιασεμίν... όλοι κινητοποιούνται. Η Γιασεμίν έχει όμως προβλήματα και με τον Σινάν στον οποίο αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα γιατί πιστεύει ότι ήρθε πολύ κοντά με την Εμέλ. Στο μεταξύ η Ελίφ έχει σχεδιάσει να στείλει τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο και αρχίζει να τα προετοιμάζει για τη συνέντευξη που θα δώσουν.