Breaking News

Η κίνηση «ΜΑΤ» του Πούτιν: Δημιουργεί Παγκόσμια Τράπεζα ενάντια στο ΔΝΤ!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στρατηγικό χτύπημα ετοιμάζει ο Πούτιν στο μονοπώλιο της παγκόσμιας Τράπεζας και μάλιστα θα χρησιμοποιήσει τα ίδια όπλα!

Ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται ένα βήμα πριν τη δημιουργία μια νέας Τράπεζας Ανάπτυξης ως αντίπαλο δέος απέναντι στην Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Έχει συμφωνήσει ήδη με τα κράτη των γνωστών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο κ. Πούτιν μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη Φορταλέσα της Βραζιλίας 15 & 16 Ιουλίου, όπου θα συνεδριάσει το όργανο των κρατών BRICS. 

Τα συγκεκριμένα κράτη αντιπροσωπεύουν σχεδόν τρία δισεκατομμύρια πολίτες, με ονομαστικό ΑΕΠ 16 τρισεκατομμύρια δολάρια και 4 τρισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγματικά διαθέσιμα! Κολοσσιαία μεγέθη που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον παγκόσμιο χάρτη σε πολιτικό-οικονομικό κατ' αρχήν επίπεδο, το οποίο στη συνέχεια θα συμπαρασύρει και επιμέρους τομείς και δραστηριότητες.

Αν σκεφτεί βέβαια κανείς ότι η Κίνα ελέγχει ουσιαστικά την οικονομία των ΗΠΑ μέσω των ομολόγων και του χρυσού, προκύπτουν ερωτηματικά βάσιμα ακόμη και για το ίδιο το μέλλον των ΗΠΑ!

Όσον αφορά την Ελλάδα... θα υπάρχει πάντα το ερωτηματικό το κατά πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η χώρα μας βρισκόταν στον μηχανισμό στήριξης με επικεφαλής τη Ρωσία...
Από newsbomb.gr