Breaking News

Μύκονος: Πλήρωσαν 57.000 ευρώ για να τους «πυpοβολούν» οι σερβιτόροι με σαμπάvιεs!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ξεσάλωμα των Λιβανέζων στο «Nammos» είχε τελειώσει και αυτό που απέμεινε ήταν τα 308 άδεια μπουκάλια σαμπάvιαs. Όσο για το λογαριασμό... 57.175 ευρώ!

Ένα μικρό δείγμα της αλόγιστης σπατάλης που κάνουν οι Λιβανέζοι κάθε φορά που διασκεδάζουν στα beach bar της Μυκόνου, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr από την εμφάνιση μιας και μόνο παρέας στο «Nammos» στις 10 Ιουλίου.

Οι πρωταγωνιστές της «ζημιάς» ήταν ένας Λιβανέζος και ένας Ρώσος επιχειρηματίας, μόνιμοι κάτοικοι Ντουμπάι, οι οποίοι ζήτησαν από τους σερβιτόρους του μαγαζιού όχι μόνο να ανοίξουν τις σαμπάvιεs αλλά και να τους καταβρέχουν με αυτές τη στιγμή που εκείνοι διασκέδαζαν και χόρευαν ξέφρενα πάνω στα τραπέζια. 

Ανοίχτηκαν 126 μπουκάλια Veuve Rose συνολικού κόστους 21.420 ευρώ... 180 μπουκάλια Veuve Brut αξίας 27.000 ευρώ και μια... Armand de Brignac των 6.800 ευρώ. Ο συνολικός λογαριασμός μαζί με τα παρελκόμενα ανήλθε στις 57.175 ευρώ!

Η Λιβανέζα Σάρα Χάμζε, που εργάστηκε πέρυσι στο «Nammos» ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, δήλωσε: "Στους συμπατριώτες μου αρέσει να διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν πολλά λεφτά, αρκεί να περάσουν καλά."