Breaking News

Από τραγουδίστρια έγινε... αγρότισσα η Στέλλα Μπεζαντάκου! (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαύρη πέτρα έριξε στη νυχτερινή ζωή η  Στέλλα Μπεζαντάκου και έχει πλέον απομονωθεί σχεδόν στο εξοχικό της στο Λαγονήσι...

Η τραγουδίστρια πηγαίνει σπάνια στο σπίτι της στη Γλυφάδα τώρα το καλοκαίρι καθώς στο εξοχικό του συντρόφου της, έχει δημιουργήσει με πολύ μεράκι έναν επίγειο παράδεισο με πάσης φύσεως λαχανικά, με τα οποία ασχολείται τις περισσότερες ώρες της ημέρας της.

Με τον σύντροφό της  σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι. Το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο κοντά μετά την ατυχία που είχε η Στέλλα με την εγκυμοσύνη της όταν αναγκάστηκε να διακόψει την κύηση στον τρίτο μήνα, επειδή το έμβρυο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή, τουλάχιστον τώρα: "Είχα μπουχτίσει από τη νύχτα. Προτιμώ να κάνω μια πιο ήσυχη ζωή, να απολαμβάνω την ημέρα και να έρχομαι σε επαφή με τη φύση που μου αρέσει πολύ." Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το τραγούδι καθώς όπως είπε σκέφτεται να ηχογραφήσει κάτι καινούργιο γιατί της το ζητούν οι fans της.
Πηγή: Espresso