Breaking News

Απίστευτο: Βρήκαν το σκελετό του αγέννητου εμβρύου στην κοιλιά της μητέρας μετά από 38 χρόνια!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jyoti Kumar, από την περιοχή Madhya Pradesh στην κεντρική Ινδία, είχε μείνει έγκυος το 1978, όταν ήταν 24 χρονών...

Εκείνη την εποχή οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τη μέλλουσα μητέρα ότι το έμβρυο θα είχε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης καθώς μεγάλωνε έξω από τη μήτρα της. 

Όπως διαβάζουμε στη βρετανική Daily Mail, η τότε 24χρονη Jyoti τρομοκρατήθηκε στη σκέψη του χειρουργείου και δραπέτευσε καταφεύγοντας σε μια μικρή κλινική όπου της υποσχέθηκαν μια θεραπεία η οποία θα "εξαφάνιζε" σταδιακά το έμβρυο και θα έκανε παράλληλα τον πόνο να υποχωρήσει. Το μωρό βέβαια δεν γεννήθηκε ποτέ αλλά μετά τη θεραπεία ο πόνος έφυγε και η Jyoti  νόμισε ότι είχε λύσει το πρόβλημά της.

Ωστόσο μετά από 38 χρόνια άρχισε να νιώθει συνεχείς πόνους στο στομάχι και επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών NKP Salve, στην ινδική πόλη Ναγκπούρ. Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ακόμη μέσα της, στο κάτω δεξιό μέρος της κοιλιάς της, ο σκελετός του αγέννητου εμβρύου.

Οι χειρούργοι που την ανέλαβαν και έκαναν την αφαίρεση του ευρήματος, δήλωσαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο καθώς μετά από έρευνα στην ιατρική βιβλιογραφία διαπίστωσαν ότι μόνο μια Βελγίδα στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, αλλά μετά από διάστημα 18 χρόνων.
Πηγή: dailymail.co.uk