Breaking News

Απίστευτο... Συνέλαβαν γνωστή ηθοποιό της ταινίας «Django Unchained» γιατί την πέρασαν για ιεpόδoυλη!!! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι απίστευτο αλλά και τραγικό για τους αστυνομικούς... το περιστατικό που συνέβη σε ηθοποιό, γνωστή για το ρόλο της στην βραβευμένη ταινία γουέστερν του 2013, "Django Unchained" όπου έπαιζε και ο Leonardo DiCaprio.

Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, πρόκειται για την Daniele Watts η οποία στην ταινία είχε υποδυθεί τη σκλάβα CoCo. Την είδηση την δημοσίευσε πρώτη φορά μόνη της στις 2 Σεπτεμβρίου στο προφίλ της στο Facebook όπου ανέβασε και την φωτογραφία - μαζί με τις άλλες φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω - με το χέρι της να έχει κοπεί από τις χειροπέδες  που τις έβαλαν οι αστυνομικοί.

Τι ακριβώς συνέβη; Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Brian James Lucas, ενώ φιλιόταv σε ένα δρόμο του Χόλιγουντ, τους πλησίασαν αστυνομικοί και τους ζήτησαν τις ταυτότητές τους γιατί πέρασαν την έγχρωμη ηθοποιό για ιεpόδoυλη!

Η ίδια πανικοβλήθηκε και άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια αφού τις πέρασαν χειροπέδες και την έβαλαν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν μέσω κινητού με τον πατέρα της, ο οποίος τους εξήγησε το λάθος τους και την άφησαν ελεύθερη.

Η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά: "Ήμουν δεμένη με χειροπέδες και κρατήθηκα από 2 αστυνομικούς μετά την άρνησή μου να συμφωνήσω ότι είχα κάνει λάθος, δείχνοντας την αγάπη μου πλήρως ντυμένη, σε δημόσιο χώρο" και πρόσθεσε: "Όπως καθόμουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας, θυμήθηκα τις αμέτρητες φορές που ο πατέρας μου ήρθε σπίτι απογοητευμένος και ταπεινωμένος από αστυνομικούς που τον συνέλαβαν από λάθος." Το περιστατικό το δημοσιοποίησε στο Facebook και ο σύζυγός της.

Από την άλλη πλευρά... αξιωματικός πληροφοριών της αστυνομίας αρνήθηκε ότι συνέβη το γεγονός και δήλωσε ότι δεν υπάρχει στο αρχείο καταγραφή του περιστατικού...



Από την ταινία "Django Unchained"...
Πηγή: Daily Mail