Breaking News

Εμφανίστηκε ο «νεκpός» σύζυγος της μετά από 24 χρόνια! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Winston Bright είχε εξαφανιστεί στη Νέα Υόρκη στις 12 Οκτωβρίου 1990. Είχε πάει στη δουλειά του και ενώ η σύζυγός του περίμενε τηλέφωνο το μεσημέρι, όχι μόνο δεν της τηλεφώνησε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σπίτι...

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, από τότε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και η οικογένειά του προσπάθησε πολλές φορές να τον εντοπίσει στο παρελθόν. Το 2000 είχε θεωρηθεί νεκρός και επίσημα και η σύζυγός του πήρε τη σύνταξή του για να μπορέσει να φροντίσει τα 3 της παιδιά.

Ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού του και είπε στη σύζυγό του ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε πάθει αμνησία, είχε άλλο όνομα και ζούσε στο Σαν Ντιέγκο όπου μάλιστα εργάστηκε και ως δάσκαλος! Όσο για το αν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι... ούτε λόγος, τα λεφτά της σύνταξης ζητούσε! Ο ίδιος λέει ότι τώρα που θυμήθηκε τα πάντα, θέλει να ανατραπεί η πράξη θανάτου του και να πάρει τη σύνταξη.

Το λόγο έχει πλέον το Δικαστήριο στις 14 Νοεμβρίου με τη σύζυγό του  Leslie Bright να ισχυρίζεται ότι δεν προσπάθησε ποτέ να δώσει σημάδια ζωής ενώ τον χαρακτηρίζει ως απατεώνα. Στο πλευρό της βρίσκονται και τα 3 της παιδιά που την υποστηρίζουν.