Breaking News

Ολυμπιακός: Υποκλίθηκε και η Γιουβέντους στο «Γ.Καραϊσκάκης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια ακόμη μαγική βραδιά γνώρισε το "Γ.Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να υποτάσσει αυτή τη φορά τη "Μεγάλη Κυρία" με 1-0.

Από τη μία ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά διαβασμένος στο παιχνίδι, από την άλλη ο Ρομπέρτο έδειξε για ένα ακόμη βράδυ τη μεγάλη του κλάση και με 6 αποκρούσεις, οι 3 μάλιστα σωτήριες, κράτησε ανέπαφη την εστία του και χάρισε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του. Εκτός από το Ρομπέρτο σε μεγάλη μέρα για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Τσόρι ενώ από πλευράς Γιουβέντους ο Πίρλο δείχνει να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματά του.

Κάποιες κριτικές για την απότομη υποχώρηση του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο και την επίθεση με μανία της Γιουβέντους, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα μάλλον δεν έχουν πλέον καμία σημασία καθώς ο Ολυμπιακός όχι μόνο κέρδισε αλλά βρίσκεται και στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γκολ: 35' Κασάμι
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69' Αφελάι).
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77' Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57' Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87' Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.