Breaking News

«Κατέληξε» η 24χρονη του τροχαίου στην Π. Ράλλη, 3 οι νεκpoi, video-ντοκουμέντο από το «τρελό» Smart (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 24χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά το τροχαίο με την τρελή πορεία του Smart στην Πέτρου Ράλλη, στις 10:10 το πρωί της Τετάρτης.

Το Smart πέρασε το κόκκινο φανάρι ενώ χτύπησε αρχικά 2 γυναίκες. Η μια 31 χρονών, αλβανικής καταγωγής σκοτώθηκε αμέσως ενώ η 24χρονη κατέληξε από τα τραύματά της, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στη συνέχεια το Smart καρφώθηκε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε ένα σημείο όπου εκείνη τη στιγμή κατέβαινε από τη μηχανή του ο 23χρονος αστυνομικός Αναστάσιος Χρυσοδουλίδης, που βρισκόταν στην περιοχή για ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών. Ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και πετάχτηκε 40 μέτρα μακριά, πέφτοντας νεκρός.

Ο 27χρονος οδηγός του Smart δήλωσε - από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος - στους αστυνομικούς ότι έπαθε επιληπτική κρίση ενώ όπως είπε λόγω της κατάστασης του δεν θέλει να δώσει ακόμη κατάθεση... Στο μεταξύ συγκλονίζει ένα video-ντοκουμέντο που δείχνει την πορεία του αυτοκινήτου λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο. Δείτε το video αλλά και το αναλυτικό ρεπορτάζ από τον Σκάι.