Breaking News

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Έφαγα το κέpατo της ζωή μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκαλυπτικότατη συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον Σκάι..

Η ηθοποιός πρώτα από όλα αποκάλυψε την ηλικία της που είναι 56 χρονών. Στη συνέχεια μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τις οποίες δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει και γι'αυτό το λόγο μένει πλέον στο "Σπίτι του Ηθοποιού", όπου δυσκολεύτηκε αρχικά να προσαρμοστεί όπως είπε...

Η αγαπημένη ηθοποιός της δεκαετίας του 80, μίλησε για τα προσωπικά της και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Η συζήτηση όπως ήταν επόμενο πήγε στο Στάθη Ψάλτη για τον οποίο αποκάλυψε ότι υπήρξε πάθos στη σχέση τους που κράτησε περίπου ένα χρόνο, παρά τα 5,5 χρόνια που έμειναν μαζί ενώ παραδέχτηκε ότι "έφαγα το κέpατo της ζωής μου από το Στάθη" κάτι που γνώριζε. Η συμπεριφορά του όμως την έκανε να τον συγχωρεί. Μια φορά μάλιστα στη Θεσσαλονίκη όταν έμαθε ότι τα έχει με άλλη, τον χαστούκισε. Μη φανταστείτε ότι ξεκατινιάστηκε... μίλησε με πολύ συμπάθεια για το Στάθη Ψάλτη.

Αναφέρθηκε επίσης και στα κασέ της δεκαετίας του 80 και είπε ότι τα πολλά χρήματα τα έπαιρναν οι επικεφαλής κωμικοί ενώ η ίδια αν και πρωταγωνίστρια έπαιρνε πολύ λιγότερα. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Join Us.