Breaking News

«Μύλος» με την καταγγελία: Μήνυση καταθέτει ο Σαμαράς - Δείτε τη συνέντευξη του Χαϊκάλη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας χαμός από δηλώσεις και εκατέρωθεν κατηγορίες ακολούθησε μετά την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του, προκειμένου να επηρεαστεί και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει το Έθνος, σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επισημαίνει: "Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών".

Στο μεταξύ, ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega όπου ρωτήθηκε για τις συνομιλίες που είχε με τον φερόμενο ως μεσάζοντα στην καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας, Γιώργο Αποστολόπουλο, Ο ίδιος απάντησε ότι δεν γνωρίζει για ποιο πρόσωπο ενεργούσε, ωστόσο δήλωσε ότι στην καταγεγραμμένη συνομιλία αναφέρεται στον πρωθυπουργό καθώς και σε έναν τραπεζίτη. Τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που ο μεσάζων εμπλέκει τον πρωθυπουργό, ο ίδιος δεν τον κατηγορεί και ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη.

Επίσης είπε ότι το βιντεοσκοπημένο υλικό έχει κατατεθεί αυτούσιο στον εισαγγελέα και ζήτησε να ενεργήσει η δικαιοσύνη γρήγορα προκειμένου να γίνει γνωστό εκ μέρους ποιου προσώπου ενεργούσε και από που προέρχονται τα χρήματα που του πρότεινε. Δείτε τα videos από το Mega με τη συνέντευξή του.