Breaking News

Πλήρωσαν 140 δολάρια για delivery πίτσας 2.300 χιλιόμετρα μακριά!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι άνθρωποι συχνά κάνουν τρελά πράγματα για την αγάπη ακόμη κι όταν η αγάπη έχει να κάνει με μια πίτσα!

Ένα ζευγάρι από την  Regina του Καναδά είχε συνηθίσει να τρώει την αγαπημένη του πίτσα από την Arcata Pizzeria στην περιοχή. 

Η  πίτσα στο μεγαλύτερο μέγεθος με ζαμπόν, ανανά, διπλό τυρί, μπέικον, πεπερόνι, μανιτάρια και κόκκινο κρεμμύδι ήταν η λιχουδιά που προτιμούσαν να φάνε αρκετές φορές την εβδομάδα.

Ο Lee και η Carol Brown πρόσφατα μετακόμισαν στο Windsor του Οντάριο, 1429 μίλια (σχεδόν 2300 χιλιόμετρα) μακριά από την προηγούμενή τους κατοικία. Την Κυριακή διεξάγεται μια από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου, το Super Bowl XLIX και θέλουν να το παρακολουθήσουν, απολαμβάνοντας όμως και μια πίτσα με τους καλεσμένους τους. 

Το ζευγάρι φαίνεται ότι ήταν πολύ ικανοποιημένο από την πίτσα της Arcata Pizzeria καθώς παρήγγειλε την αγαπημένη του πίτσα που του κόστισε 140 δολάρια (περίπου 98 ευρώ) και κατέφτασε με κούριερ αφού πρώτα διένυσε 2.300 χιλιόμετρα! Η πίτσα βέβαια δεν ήταν ψημένη αλλά παρασκευασμένη και είχε τοποθετηθεί στην κατάψυξη. Το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι να ψηθεί.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, Bob Abumeeiz, αρχικά νόμισε ότι η οικογένεια Brown του έκανε πλάκα αλλά στη συνέχεια κατάλαβε ότι την πίτσα την είχαν κυριολεκτικά ανάγκη! Όσο για το ζευγάρι ...εξήγησε: "Μιλάμε για την πίτσα συνέχεια. Δεν τρώμε πραγματική πίτσα εδώ. Έχουμε δοκιμάσει και δεν είναι το ίδιο."
Πηγή: o.canada.com