Breaking News

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 42 - 43 Επεισόδια, Β' Κύκλος (114 - 115)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 42 (114): Ένας μικρός... "μπελάς" αναστατώνει το Χάρη. Η Βάσω πρέπει να κρατήσει το μωρό μιας ξαδέρφης της και πρέπει να το φροντίζουν συνέχεια. Όταν όμως το μωρό του χαμογελάει αλλάζει αμέσως η διάθεσή του.

Ένα μικρό ψεματάκι της Μαρίνας κάνει έξαλλο τον Ηλία αλλά του "κόβεται ο βήχας" όταν η... πρώην γυναίκα του τηλεφωνεί στη Μαρίνα.

Στο μεταξύ μια ανθοδέσμη αναστατώνει το Μηνά και την Βούλα. Προσπαθούν να καταλάβουν ποιος την έστειλε και η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά..

Προβολή: Alpha

Επεισόδιο 43 (115): Η πιο αγαπημένη ξαδέλφη του Μηνά, η Ντίνα χήρεψε και έρχεται στην Αθήνα για να ξεφύγει λίγο. Ο Μηνάς και η Βούλα γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η Ντίνα είναι μια ... εύθυμη χήρα! Τα φρούτα και τα λαχανικά που του στέλνει ο πατέρας του, κάνουν τον Χάρη να αναπολήσει το περιβολάκι τους στη Νάουσα. Αποφασίζει να μετατρέψει το μπαλκόνι σε  λαχανόκηπο κάτι που προκαλεί την αντίδραση της Βάσως αλλά και την ικανοποίηση του πατέρα της που θέλει να συνεργαστεί με τον Χάρη, Ο Ηλίας πιέζεται από την "τάξη" που προσπαθεί να του επιβάλει η Μαρίνα. Η Μαρίνα όμως δεν πτοείται από τις αντιρρήσεις του Ηλία. Έχει άλλωστε και ωpοσκόπο Παρθένο και δεν μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά της...

Προβολή: Alpha

Για την αρχική σελίδα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" πατήστε ΕΔΩ