Breaking News

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 49 - 50 Επεισόδια, Β' Κύκλος (121-122)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 49 (121): Η Βούλα προσπαθεί να κάνει το Μηνά να μην στεναχωριέται που έχασε το πορτοφόλι του. Η κατάσταση όμως ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι...

Την ίδια στιγμή Ηλίας ταλαιπωρείται από ένα κακομαθημένο πιτσιρίκι και η Μαρίνα επεμβαίνει για να σώσει την κατάσταση αλλά την κάνει χειρότερη.

Στο μεταξύ η Βάσω ενθουσιασμένη πηγαίνει να δει το Χάρη στην πρεμιέρα του σε μια θεατρική παράσταση όπου παίζει μουσική αλλά απογοητεύεται όπως και το... κοινό.

Προβολή: Alpha

Επεισόδιο 50 (122): Ένα σ3ξι μοντέλο σε μια διαφήμιση δημιουργεί πρόβλημα στη Βάσω καθώς την πειράζουν και η ίδια αισθάνεται άσχημα. Ο Χάρης προσπαθεί να την καθησυχάσει και της λέει ότι δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι. Οι συνάδελφοι της Βάσως όμως κάνουν σχόλια και για το Χάρη ο οποίος το παίρνει πιο βαριά κι από τη Βάσω. Ο Μηνάς δε συμφωνεί με τη Βούλα η οποία θέλει να ασχοληθούν με τη συλλογή μανιταριών. Προσωρινά ο Μηνάς φαίνεται να κερδίζει αλλά ένα "ζουρλομανίταρο" βοηθά τη Βούλα να πάρει την εκδίκησή της. Στο μεταξύ ο Ηλίας επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και βρίσκει τη Μαρίνα να είναι πολύ... εpωτευμένη μαζί του!

Προβολή: Alpha

Για την αρχική σελίδα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" πατήστε ΕΔΩ