Breaking News

Οι 4 κορυφαίες τροφές που οδηγούν στην απώλεια βάρους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ίσως είναι δύσκολο να περιοριστούν μόνο σε τέσσερις οι τροφές που βοηθούν το μεταβολισμό μας και μας κάνουν να κάψουμε λίπος αλλά καμιά φορά η μεγάλη λίστα μας μπερδεύει περισσότερο και συνήθως δεν την εφαρμόζουμε ποτέ.

Σας παραθέτουμε 4 κορυφαίες τροφές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στη διατροφή σας πολύ εύκολα:

Ελαιόλαδο: Μπορεί να έχει κάποιες θερμίδες - σίγουρα πολύ λιγότερες από άλλα dressing ή έλαια που μπαίνουν σε σαλάτες  - αλλά συνίσταται ανεπιφύλακτα σε κάθε δίαιτα αφού προσφέρει μόνο οφέλη. Βοηθά στην απώλεια βάρους και έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς.

Σπαράγγια: Κάθε ιδιότητα που έχουν ουσιαστικά οδηγεί στην απώλεια βάρους και ωφελεί τη συνολική υγεία μας. Αποβάλουν από τον οργανισμό μας τις τοξίνες. Διευκολύνουν την πέψη. Είναι γεμάτα από βιταμίνες και πολύτιμα μέταλλα. Απλά ζεματίστε τα ή σοτάρετέ τα ελαφρά και φάτε τα ως συνοδευτικό (ως σαλάτα) με το φαγητό σας.

Μπρόκολα: Πέρα από το γεγονός ότι μας χαρίζουν απλόχερα υγεία είναι και φυσικοί λυποδιαλύτες. Δημιουργούν επίσης αίσθημα κορεσμού και κόβουν την όρεξη ενώ είναι γεμάτα από θρεπτικά συστατικά που διευκολύνουν τη λειτουργία του εντέρου. Μαγειρέψτε τα στον ατμό ή βράστε τα για λίγα λεπτά έτσι ώστε να είναι τραγανά και να διατηρούν το ζωηρό πράσινο χρώμα μαζί με όλα τους τα οφέλη.

Πράσινο τσάι: ΤΟ αντιοξειδωτικό και ΤΟ λιποδιαλυτικό με όλη την έννοια. Δεν υφίσταται τόσο μεγάλη επεξεργασία σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη τσαγιού και κερδίζει δίκαια μια θέση στην απαραίτητη καθημερινή διατροφική μας συνήθεια.