Breaking News

Κ.Σπυροπούλου: Αγωγή σε Λιάγκα-Σταμάτη ύψους 520.000 ευρώ για λασπολογία - Η απάντηση του Λιάγκα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη για κάποιες φράσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή στις αρχές του περασμένου μήνα.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, η νεαρή παρουσιάστρια ζητά από το Γιώργο Λιάγκα 260.000 ευρώ και άλλα τόσα από τη Σάσα Σταμάτη, σύνολο 520.000 ευρώ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην αγωγή της: "Ο εναγόμενος (Γ. Λιάγκας) αφενός με παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (...) ως δήθεν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες, που κατ' ουσία "ξεπουλιέται", "εξαγοράζεται", όντας τίποτα παραπάνω από ένα... "κοριτσάκι" που καταδέχεται να το "πληρώνουν", με οποίους περαιτέρω λίαν χυδαίους υπαινιγμούς μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση". Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε μπροστά στα μάτια του κοινού. Όχι μόνο δεν με πληρώνει κανένας, αλλά ουδέποτε καταδέχτηκα εν γένει ως ανεξάρτητη γυναίκα και χειραφετημένη γυναίκα τρίτοι να πληρώνουν για εμένα, παρέχοντάς μου υλικά αγαθά ή οιοδήποτε άλλου είδους υπηρεσίες."

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει η μήνυση και έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή: "Όντως έχει γίνει αυτή η αγωγή. Είναι στενάχωρο γεγονός έτσι κι αλλιώς, ένας συνάδελφος να μηνύει και να ζητά χρήματα από έναν άλλον συνάδελφο. Είναι πρωτοφανές. Δεν πρέπει να έχει γίνει άλλη φορά. Στην ουσία μάλλον είναι μια έωλη ιστορία και μια έωλη αγωγή διότι έχει απομονωθεί μια φράση. Αν το ακούσει κανείς θα βγάλει το αντίθετο συμπέρασμα από αυτό που λέει η κυρία Σπυροπούλου. Μάλλον τη στηρίζω παρά αιχμή της αφήνω και γι' αυτό και έχω πέσει από τα σύννεφα που προχώρησε σ'αυτή την πράξη. Δεν πρόκειται να την κατηγορήσω, έτσι έκρινε έτσι έκανε. Ήδη έχει πάρει όλο το υλικό ο δικηγόρος μου και ελπίζω να μη φτάσουμε στις δικαστικές αίθουσες."