Breaking News

Η νέα σειρά του Δ.Αρβανίτη μετά τα «Κλεμμένα Όνειρα» και τη «Δικαίωση»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα για τα "Κλεμμένα Όνειρα" και θα ασχοληθεί για μερικές ακόμη εβδομάδες με τη "Δικαίωση". Προετοιμάζεται ήδη όμως για την καινούρια του δουλειά με τίτλο "The Music Mall".

Σύμφωνα με  το TV Ζάπινγκ, η πλοκή της νέας καθημερινή σειράς θα εξελίσσεται σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο με εξειδίκευση στη μουσική. Θα είναι ένας ζωντανός χώρος με δισκοπωλεία, στούντιο ηχογράφησης, καφετέριες, καταστήματα ρούχων όπου ο κόσμος θα μπαινοβγαίνει και θα διασταυρώνεται. Οι περισσότερες σκηνές θα εξελιχτούν εκεί αλλά η πλοκή θα μας μεταφέρει και σε άλλα μέρη όπως τα σπίτια των πρωταγωνιστών της σειράς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι ιστορίες θα έχουν επίκεντρο 2 μεγάλες οικογένειες με πολύ διαφορετικό DNA ενώ το σίριαλ θα είναι πολυπρόσωπο καθώς θα πρωταγωνιστήσουν σε πικάντικες ιστορίες με έpωτα και ίντpιγκες, τουλάχιστον 30 διαφορετικοί χαρακτήρες.

Επειδή η παραγωγή θα είναι πολυδάπανη, ο Αρβανίτης έχει κάνει κρούσεις στο εξωτερικό για συμπαραγωγή με ξένες εταιρίες και οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει οριστικοποιηθεί το θέμα μέχρι το Πάσχα. Στο αέρα πάντως βρίσκεται και ποιο κανάλι θα προβάλλει τη σειρά. Τον πρώτο λόγο θα έχει σίγουρα το Mega αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο ο οικονομικός παράγοντας μιας και η παραγωγή είναι ακριβή.