Breaking News

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 52 - 53 Επεισόδια, Β' Κύκλος (124-125)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 52 (124): Η Βούλα καταφέρνει το Μηνά να κάνουν γενικές εξετάσεις αλλά αποδεικνύεται ότι ο Μηνάς είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχει η Βούλα. Τώρα όμως πρέπει να την πείσει να προσέχει. Η Μαρίνα πανικοβάλλεται από τον σεισμό και προσπαθεί να καταφέρει τον Ηλία να μετακομίσουν σε πιο ασφαλές σπίτι.

Η Βάσω έχει αντιρρήσεις στην ιδέα του Χάρη να γίνει μουσικός του δρόμου. Αν βέβαια ο Χάρης αναγνώριζε τη... φωνάρα της και της έκανε και μαθήματα ίσως το έβλεπε αλλιώς αλλά τώρα ούτε να το ακούσει δε θέλει...

Προβολή: Alpha

Επεισόδιο 53 (125): Ο Μηνάς τσακώνεται με το φίλο του τον Πολυχρόνη και η Βούλα στην αρχή παίρνει το μέρος του. Στη συνέχεια όμως αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι θα ήταν καλύτερα για όλους να τα ξαναβρούν. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα επιστρέφει τρομοκρατημένη στο σπίτι γιατί έχει την αίσθηση ότι την ακολούθησε ένας οδηγός με τον οποίο καυγάδισε και ο Ηλίας αναλαμβάνει την προστασία της. Πολλά είναι τα ερωτήματα του Χάρη τώρα που τελείωσε το μεταπτυχιακό του και αρχίζει να φλεpτάpει με την κατάθλιψη. Αρχίζει να αναρωτιέται τι θα κάνει από δω και πέρα. Μήπως το ένα;... μήπως το άλλο;... "μήπως να παντρευτούμε;" κάνει την πρόταση η Βάσω!

Προβολή: Alpha

Για την αρχική σελίδα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" πατήστε ΕΔΩ