Breaking News

Χιλιάδες likes για νεαρή μαμά που ανέβασε φωτογραφία με μπικivι. Ο λόγος; Μοναδικός! (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τόλμησε να ανεβάσει στο Facebook φωτογραφία από τις διακοπές της όπου φορούσε το μπικivι της και ακολούθησαν χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις ενώ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές μαμάδες.

Η 32χρονη Rachel Hollis από το Λος Άντζελες είναι μητέρα 3 παιδιών. Ο λόγος που το όνομά της κάνει το γύρο του διαδικτύου δεν βρίσκεται μόνο στη φωτογραφία που ανέβασε στο Τhe Chic Site στο Facebook αλλά και στο μοναδικό κείμενο που έγραψε: 

"Έχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Έχω μια κοιλιά που είναι μόνιμα πλαδαρή μιας  και έκανα 3 μωρά και φοράω μπικivι. Ο αφαλός μου είναι χαλαρός και φοράω μπικίνι. Φοράω ένα μπικίνι γιατί είμαι περήφανη για το σώμα μου και για κάθε σημάδι που έχει. Τα σημάδια αποδεικνύουν ότι ήμουν ευλογημένη για να κάνω τα μωρά μου και η πλαδαρή κοιλιά  ότι προσπάθησα σκληρά για να χάσω βάρος. Φοράω μπικivι διότι ο μόνος άνθρωπος που με ενδιαφέρει η γνώμη του, ξέρει τι πέρασα για να είμαι έτσι. Ο ίδιος άνθρωπος λέει ότι δεν έχει δει τίποτα πιο σ3ξι από το κορμί μου και τα σημάδιά του. Δεν είναι ουλές κυρίες μου, είναι ραγάδες και τους έχω κερδίσει. Δείχνω το κορμi μου με υπερηφάνεια."