Breaking News

Αποκάλυψη-σοκ του Καββαδία στη Νικολούλη: «Στον Επιτάφιο χαιρετούσα τους αστυνομικούς...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Καββαδίας που ήταν δραπέτης για 18 μήνες και συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Απριλίου συναντήθηκε και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με την Αγγελική Νικολούλη, δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στις φυλακές Διαβατών.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, όταν είδε τη δημοσιογράφο, της φίλησε ιπποτικά το χέρι που συνέβαλε με την έρευνα της στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του αλλά και στην πρόσφατη σύλληψη του. Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να της δείξει πως δεν σχεδίαζε κάποια επίθεση σε βάρος της και ότι δεν της κρατάει κακία για την καταδίκη του. "Όταν σε βλέπω από κοντά είσαι γλυκιά, αλλά όταν θα φύγεις θα σε μισήσω και πάλι..." της είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε "Έχουμε κοντραριστεί αφάνταστα. Σε χαιρέτησα ιπποτικά. Με έχεις κυνηγήσει, έχουν περάσει 17 χρόνια. Έχω παιδιά, έχω οικογένεια".

Επίσης αποκάλυψε για την πρόσφατη περίοδο που ήταν δραπέτης και είχε πάει με μια κοπέλα στον Επιτάφιο: "Ήμασταν στον Επιτάφιο, στο Κολωνάκι, στον Άγιο Διονύση. Η μπάντα της αστυνομίας και όλοι οι αστυνομικοί. Η κοπέλα αυτή έχει παντρευτεί με αστυνομικό και χαιρετούσαμε όλους τους αστυνομικούς μαζί. Αν δεν με πιστεύεις, στο λόγο της τιμής μου. Μετά πήγαμε στον Επιτάφιο των Καθολικών που είναι στην Πανεπιστημίου ή Σταδίου, είναι η εκκλησία εκεί. Και μετά πήγαμε σε τρίτο Επιτάφιο. Δεν σε προσέχει ο άλλος. Από μία παλιοφωτογραφία δεν μπορεί να σε δει, πρέπει να δει το όνομα".

Όσο για τον λόγο που δραπέτευσε, μιας και είχε εκτίσει ήδη τα 16 χρόνια ποινής και τους έμεναν μόνο 4 ακόμη, είπε: "Βγήκα με άδεια και με φιλοξένησε στον Άγιο Παντελεήμονα ένας φίλος που ήταν πάρα πολύ άρρωστος και τον φρόντιζα γιατί είμαστε φίλοι". Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ".