Breaking News

«Βασιλική βόμβα» στην Αγγλία: Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν μυστική κόρη; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρίγκηπας Κάρολος της Αγγλίας και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν "κρυφή" κόρη σύμφωνα με δημοσίευμα του Αμερικάνικου σκανδαλοθηρικού περιοδικού Globe...

Το σενάριο που επικαλείται το περιοδικό αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και τα Μέσα στη Βρετανία το αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιφύλαξη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το Δεκέμβριο του 1980 η Νταϊάνα Σπένσερ, ήταν 19 χρονών και παpθένα και διατάχθηκε από τη βασίλισσα να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις για να αποδειχτεί πριν τον αρραβώνα της αν ήταν ικανή να τεκνοποιήσει. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών συλλέχθηκαν και γονιμοποιήθηκαν ωάpια της Νταϊάνας από σπεpματοζωάpια του Κάρολου και τα αποτελέσματα κρίθηκαν επιτυχή. Η "ένωσή" τους από τις δοκιμές, όπως αναδημοσιεύει η Daily Mail, διατάχθηκε να καταστραφεί. 

Ένας γιατρός όμως από την ομάδα που εξέτασε τη Νταϊάνα κράτησε τα ωάpια της Νταϊάνας γονιμοποιημένα με τα σπεpματοζωάpια του Κάρολου και τα εμφύτευσε στη δική του σύζυγο. Το κοριτσάκι, η Σάρα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες αφότου ο Κάρολος και η Νταϊάνα παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους. Στα τέλη του 2000 ήρθε στην επιφάνεια ένα ημερολόγιο από το οποίο αποκαλύφτηκε ότι ήταν προϊόν εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Η Σάρα ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και διατηρεί από φόβο για τη ζωή της, άγνωστη την ταυτότητά της. Το περιοδικό μάλιστα υποστηρίζει ότι η Σάρα έχει συναντηθεί, κάτω από άκρα μυστικότητα, με την Κέιτ Μίντλετον στη σουίτα της, για 44 λεπτά, όταν εκείνη μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Νέα Υόρκη. Η πηγή του περιοδικού αναφέρει ότι είναι ψηλή και μοιάζει απίστευτα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα...