Breaking News

Δικαίωση: Επεισόδιο 124 (Τελευταίο επεισόδιο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 124: Ο Πρίγκηπας συγχωρεί τη Ελένη για το ψέμα που του είπε και την παρακαλά να μείνει μαζί του. Η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα. Θα προδώσει τον πατέρα της ή τον έpωτά της; Δεν μπορεί να προδώσει κανέναν και αποφασίζει να φύγει από τη ζωή και των δύο.

Οι δημοσιογράφοι επισκέπτονται στην κλινική τη Βάλια και τη ρωτάνε για το χειρόγραφο. Η μεγάλη ντίβα έχει φτάσει πλέον στον απόλυτο εξευτελισμό. Παράλληλα η Έλλη προσπαθεί να ξεφορτωθεί το Δημήτρη. Του λέει ότι είναι καλό να εξαφανιστεί για λίγο καιρό αλλά εκείνος καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποίησε. Ανακαλύπτει μάλιστα ότι είναι η Τζίνα και αρχίζει σχέδια εκδίκησης εναντίον της. Όταν όμως η Έλλη μαθαίνει ότι βάζει λόγια στη Βάλια, τον βγάζει από τη μέση. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της προς τη... δικαίωση.

Η Μυρτώ πιέζει το Χρήστο για απαντήσεις. Θέλει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τους φόνους ενώ η Έλλη προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια αλλά δεν προδίδει την ταυτότητά της. Ο Χρήστος είναι με τη Μυρτώ και η Κλαίρη περνά ακόμη ένα βράδυ μαζί με το Θησέα τη στιγμή που το μωρό έχει και πάλι πυρετό. Η Λία πανικοβλημένη πάει το μωρό στο νοσοκομείο και η οικογένεια αγωνιά για την υγεία του. Οι εξετάσεις αίματος όμως αποδεικνύουν πως το μωρό δεν είναι του Χρήστου!

Η Βάλια σε μια στιγμή διαύγειας καλεί τον Πρίγκηπα και του ζητά να σταματήσει τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Ο Πρίγκηπας της λέει ότι θα τιμωρήσει την Έλλη που ευθύνεται γι'αυτά αλλά η Βάλια τον παρακαλά να μην την πειράξει και του λέει πως αυτό είναι δική της δουλειά. Ο Πρίγκηπας όμως την αγνοεί και  αρχίζει τις απειλές στην Έλλη η οποία όμως αντιδρά και τον απειλεί και η ίδια. Παράλληλα η Βάλια παραμένει στην κλινική όπου την επισκέπτεται αηδιασμένη η Μυρτώ και της φέρεται με απίστευτη σκληρότητα. Η Μυρτώ αποφασίζει να κλείσει την πόρτα στο παρελθόν και να ζήσει τον έpωτά της με τον Χρήστο.

Η Βάλια έχει αντιληφθεί πλέον ποια είναι η Έλλη και το σκάει από την κλινική για να συναντήσει την κόρη της. Την Έλλη όμως πάει να συναντήσει παράλληλα και ο Πρίγκηπας για να τη βγάλει από τη μέση. Βρίσκονται και οι τρεις στον ίδιο χώρο και ο Πρίγκηπας σημαδεύει την Έλλη με ένα όπλο. Η Βάλια προσπαθεί να τον σταματήσει για να σώσει την κόρη της αλλά η σφαίρα τη βρίσκει και πέφτει στο πάτωμα αιμόφυρτη. Ο Πρίγκηπας τρελαίνεται και σκύβει από πάνω της δακρυσμένος και γεμάτος αγωνία. Η Βάλια όμως λίγο πριν πεθάνει, βρίσκει τη δύναμη και πατάει τη σκανδάλη και ο Πρίγκηπας πέφτει νεκρός στην αγκαλιά της...

Προβολή: Mega (Επεισόδιο 124) - Το Τέλος

Προβολή: www.datemule.com/watch/10P-05599b6179b58c

Για την αρχική σελίδα "Δικαίωση" πατήστε ΕΔΩ