Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ όμως έχουν τεράστια ευθύνη. Ο Τσίπρας απέτυχε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τους φόβους της για τις ραγδαίες εξελίξεις εξέφρασε στη "Μία" η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μπορεί να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά τάσσεται υπέρ του ΝΑΙ.

"Η ευθύνη αυτής της κυβέρνησης είναι τεράστια. Θα χαρούμε πάρα πολύ την επόμενη να φύγουν παρόλο που υπάρχουν κι άνθρωποι που εκτιμούμε πολύ και έχουν κάνει έργο. Όμως έχουν τεράστια ευθύνη. Θα υπάρξει το ΝΑΙ την Κυριακή και την επόμενη μέρα πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια και να πούμε φεύγουμε. Κάναν μεγάλο κακό οι προηγούμενοι πολιτικοί, αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει βουλιάξει" δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρουμε για τις προμήθειες και να να δώσουμε στα παιδιά φαγητό, αν θα ανοίξουν την Τετάρτη και μας λέει οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν. Ψήφισα τον κύριο Τσίπρα. Έλεγα, κοίτα πόσο καθαρός, πόσο γλυκός, πόσο σοβαρός. Πραγματικά ένιωσα το καινούριο πολιτικό κύμα καθαρότητας... πως ήταν τότε με τον Ανδρέα. Θεωρώ ότι απέτυχε. Θεωρώ ότι ίσως, όχι εσκεμμένα κάναν μεγάλο λάθος από υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Η Ελλάδα έχει πνιγεί. Δεν επιτρέπεται να μείνουν ούτε μία εβδομάδα να διαχειριστούν τίποτα".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή.