Breaking News

Τσιμιτσέλης: Ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το «Κάτω Παρτάλι» και να πάει...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όσο πλησιάζει η νέα τηλεοπτική σεζόν οι φήμες του καλοκαιριού θα διαψεύδονται ή θα αποδεικνύονται αληθείς διαμορφώνοντας και το νέο τηλεοπτικό πεδίο.

Πολλά ακούστηκαν για το Γιάννη Τσιμιτσέλη σχετικά με τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Μέχρι στιγμής το δεδομένο ήταν το "Κάτω Παρτάλι" αλλά όπως φαίνεται η σημερινή τηλεοπτική κατάσταση δεν καθιστά τίποτα δεδομένο.

Το αν θα βγει το "Κάτω Παρτάλι" στον αέρα με τον τρίτο του κύκλο θα εξαρτηθεί από το αν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους οι ηθοποιοί.

Αν τελικά προβληθεί, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντίνο θα αποχαιρετήσει τη σειρά νωρίς και μάλιστα στο τρίτο επεισόδιο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη Real. Το Mega "είχε δεν είχε" κατάφερε όπως φαίνεται να αποδυναμώσει την πλέον δημοφιλή σειρά του. Αν προβληθεί βέβαια...

Αποκάλυψε επίσης έμμεσα ότι έκλεισε στην "Μουρμούρα" οπότε λογικά ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα αποχωρήσουν παρά το δημοσίευμα που τους ήθελε να έχουν αλλάξει την απόφασή τους και να παραμένουν.

"Θα συμμετάσχω στα τρία από τα οκτώ επεισόδια γιατί ήδη έχω κλείσει κάτι άλλο τηλεοπτικά. Δεν θέλω να αναγγείλω εγώ κάτι που επιθυμεί να το κάνει το κανάλι. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τώρα (γέλια)" δήλωσε χαρακτηριστικά.