Breaking News

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Δ.Στράτου: «Δεν θα ξαναέκανα τη φωτογράφιση στο Paris Match» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άνοιξε το σπίτι της η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η Δανάη Στράτου μίλησε για την ενασχόληση του συζύγου της με την πολιτική, για τη σχέση μαζί του και για τα επαγγελματικά της.

Γiα τη σχέση της με τον Βαρουφάκη είπε: "Πάντα δοκιμάζεται μια σχέση, δεν σταματάει αυτό ποτέ. Ο ένας επηρεάζει τον άλλο, παίρνει και εμπνέεται από τον άλλον οπότε αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Και με τα παιδιά μου έχω πολύ δημιουργικό διάλογο".

Για το πόσο η δημοσιότητα επηρέασε τη ζωή της επισήμανε: "Είχαμε αποφασίσει ότι όποτε έρχονταν δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι μας δεν θα μιλούσαμε. Γιατί αν μιλάς θα συνεχίσουν να έρχονται. Κάθε στιγμή πρέπει να επαναπροσδιορίζεις ποια είναι τα όρια σου και πόσο αντέχεις και πως διασφαλίζεις την εσωτερική σου γαλήνη".

Όταν ρωτήθηκε πως βίωσε το γεγονός ότι κάποιοι μέσα από την ίδια, μίλησαν αρνητικά και για τον σύζυγό της, απάντησε: "Έπεσε πάρα πολλή λάσπη, πάρα πολλά ψέματα ειπώθηκαν. Όλα αυτά δεν είχαν σκοπό να χτυπήσουν εμένα προσωπικά γιατί εγώ δεν είμαι και κάτι μέσα στο χώρο της πολιτικής. Δεν ήταν ούτε καν για να χτυπήσουν τον άντρα μου. Πιστεύω ότι προσπαθούσε να χτυπηθεί η προηγούμενη κυβέρνηση και να μην πετύχει αυτό που προσπάθησε να κάνει. Προσωπικά δεν το πήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν στεναχωρήθηκα. Το ότι χτυπήθηκε ο Γιάννης έμμεσα για να χτυπηθεί τελικά η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης, υπάρχουν ευθύνες παντού. Υπάρχει απογοήτευση γιατί η προσπάθεια που έγινε δεν πέτυχε".

Επίσης ρωτήθηκε αν θα γύριζε ο χρόνος πίσω, θα ξαναέκανε τη φωτογράφιση για το περιοδικό Paris Match; "Όχι δεν θα την έκανα. Γενικά δεν πιστεύω στο να αλλάξεις κάτι. Δεν πάμε πίσω, πάμε μπρος. Όμως ένα πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει κάποιος κοιτώντας πίσω, είναι να είναι πιο προσεκτικός στη ζωή του. Καμιά φορά η ζωή μας ξεπερνάει, έρχεται γρήγορα." είπε χαρακτηριστικά.