Breaking News

Ξέσπασμα ειλικρίνειας της Selena Gomez: «Ήθελα τόσο πολύ να πω... κάνω χημειοθεραπεία ρε μ...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Της έκαναν συνεχόμενη κριτική για τα κιλά της και η Selena Gomez δεν άντεξε και βγήκε να μιλήσει για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν πως "εξαφανίστηκε" από τον καλλιτεχνικό χώρο γιατί δεν μπορούσε να συνέλθει από το χωρισμό της με τον Justin Bieber ενώ άλλα έκαναν λόγο ότι έκανε απoτoξivωση.

Η 23χρονη τραγουδίστρια όμως είχε πρόβλημα με τη υγεία της και επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το 2013 μετά από μια ακύρωση περιοδείας της.

Η Gomez παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Billboard και μίλησε με ειλικρίνεια ενώ εξέφρασε με "σκληρές" λέξεις την απογοήτευσή της για τον τρόπο που της φέρθηκαν τα Μέσα.

"Είχα διαγνωστεί με Λύκο, και έκανα χημειοθεραπείες. Για αυτό έκανα διάλειμμα από τα επαγγελματικά μου. Θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο" είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε "Ήθελα τόσο πολύ να πω σε όλους: Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία. Είστε μ@@@ς!".

"Είμαι τόσο (f@ck@ng) καλή με όλους, και μου φέρονται τόσο άθλια. Εργάζομαι από 7 χρονών. Από τα 17 μου είμαι πρέσβειρα της UNICEF. Είναι τόσο απογοητευτικό το γεγονός ότι έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ".