Breaking News

Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 1 - 2 - 3, Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 1 (158): Η Κρίστη εμβρόντητη συνειδητοποιεί ότι η Τατιάνα είναι η Αθανασία Μπενάκη και μεταξύ τους εκτυλίσσεται μια συγκινητική στιγμή. Τη στιγμή που η Μαριλένα λέει στη Βάλια ότι πήρε την απόφαση να πάει στο γάμο, η Γκέλυ είναι προβληματισμένη με τον γάμο της με το Ζήση και λέει στη μητέρα της ότι δεν θέλει να τον παντρευτεί γιατί δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά αρκετά. Ο Ανδρέας όμως καταφέρνει και ξεμπλοκάρει την Γκέλυ και την επαναφέρει στον... ίσιο δρόμο. Από την άλλη η Ντίνα συμβουλεύει τον Ανδρέα να δεικδικήσει τη Μαριλένα. Ο Αριστείδης μαθαίνει για το στpιπ σόoυ του Στέφανου και με συνοπτικές διαδικασίες του λέει ότι απολύεται ενώ ο Στέφανος τον προτρέπει να ερευνήσει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Τατιάνας. Στο μεταξύ εμφανίζεται η Νανά, η μητέρα του Παύλου και του Στέφανου και προκαλεί αναστάτωση. Στη συνέχεια ο Αριστείδης μπαίνει στο γραφείο του Στέφανου και τον βλέπει με τη Νανά. Στην αρχή δεν την γνωρίζει αλλά γρήγορα θυμάται... Κατόπιν ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο Αριστείδης και η Νανά είχαν εpωτικό παρελθόν.
Επεισόδιο 2 (159): Η Νανά δεν αναστατώνει μόνο τη ζωή του Στέφανου και του Παύλου. Περισσότερο αναστατώνει τον Αριστείδη και την Τατιάνα. Εκβιάζει τον Αριστείδη ότι αν δεν κρατήσει στην εταιρεία το Στέφανο θα πει τα πάντα στην Τατιάνα για την εpωτική σχέση τους στο παρελθόν. Παράλληλα ο Ανδρέας αρχίζει και αλλάζει τις σκέψεις που είχε για τη Μαριλένα ενώ η Βάλια και ο Φρίντομ έιναι χαμένοι στον έpωτά τους. Η Τατιάνα θολώνει και πάλι τα νερά στον Αριστείδη για τις μπηχτές του Στέφανου περί πατρότητας. Στο μεταξύ ένα απρόσμενο γεγονός χαλάει το μήνα του μέλιτος της Γκέλυς και του Ζήση μιας και ο Ζήσης χτυπάει και έτσι το ζευγάρι αναγκάζεται να επιστρέψει.


Προβολή: www.datemule.com/watch/21P-15626a90f03ccd

Επεισόδιο 3 (160): Η αλλαγή στάσης του Ανδρέα δεν πείθει τη Μαριλένα που δείχνει να είναι δύσπιστη και του λέει ότι θέλει χρόνο για να σκεφτεί. Ο Άρης κόβεται σε ένα μάθημα στις εξετάσεις και κινδυνεύει να χάσει το έτος και η Μαριλένα καλεί τον Ανδρέα να βρεθεί και να συζητήσει με τον Παύλο για το επαγγελματικό μέλλον του Άρη. Ο εpωτικός μαραθώνιος του Φρίντομ με τη Βάλια συνεχίζεται αλλά ο Φρίντομ εξοργίζεται όταν η Βάλια του λέει ότι κανονίζει ταξίδι με τη Μαριλένα. Ο Φρίντομ θέλει να πάνε μαζί τους και ο ίδιος αλλά και ο Ανδρέας. Η Νανά αναλαμβάνει δράση για τα πάντα και επισκέπτεται έτσι τη Μαριλένα ζητώντας να γίνει μια τροποποίηση στο μοίρασμα της περιουσίας της με τον Παύλο. Στη συνέχεια συναντά την τρομοκρατημένη Τατιάνα και της λέει στα ίσα ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον γιο της, Παύλο και την προειδοποιεί ότι αν δεν μιλήσει θα τα αποκαλύψει όλα η ίδια. Η ιδέα του Αριστείδη για το νέο σποτάκι της Κούλντογκ μοιάζει... φρικτή. Ο Ανδρέας εξομολογείται στην Κρίστη όσα αισθάνεται πραγματικά για την ίδια και της ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δε θα τη δει εpωτικά. Η Γκέλυ και ο Ζήσης ετοιμάζονται να φύγουν για την Αλεξανδρούπολη. Στο μεταξύ η Νανά αποκαλύπτει στον Αριστείδη ότι το παιδί της Τατιάνας δεν είναι δικό του αλλά του Παύλου...


Για την αρχική σελίδα "Οι Συμμαθητές" πατήστε ΕΔΩ
Unknown είπε...

πως θα δω τα επισοδεια απο τους συμμαθητές;

» Σχολιάστε