Breaking News

Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 6 - 7 - 8, Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 6: Τη στιγμή που ο Βαγγέλης κανονίζει ένα πάρτι στο σπίτι του Φρίντομ για το τέλος της χρονιάς, η Ντίνα τα έχει βάψει μαύρα καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει την απουσία της Γκέλυς. Ο Αριστείδης που γνωρίζει τι συμβαίνει μεταξύ Τατιάνας και Παύλου, δεν αντέχει άλλο το βάρος και αποκαλύπτει την αλήθεια στο Γιώργο. Από την άλλη ο Παύλος είναι γεμάτος από ενοχές για όσα έχει τραβήξει εξαιτίας του ο Αριστείδης. Ο Στέφανος, που έχει εμφανιστεί και πάλι στη ζωή της Κρίστης, συνεχίζει την εpωτική πολιορκία του και η Κρίστη τελικά ανταποκρίνεται. Η απρόοπτη επιστροφή της Πωλίνας από τα Χανιά δημιουργεί προβλήματα στον Άρη καθώς πηγαίνει στο πάρτι του Βαγγέλη και τον βλέπει μαζί με τη Σοφία σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Και μέσα σ'όλα αυτά, ο Φρίντομ κλέβει τις ηρεμιστικές σταγόνες της Βάλιας και τις δίνει στη Ντίνα που τις χρησιμοποιεί σαν κολλύριο και χάνει την όρασή της!

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 6, Β' κύκλος)

Προβολή: www.datemule.com/watch/13o-2563853a1a64de

Επεισόδιο 7: Ο Ισίδωρος έχει φτάσει στα όρια του λόγω της Ντίνας που αγωνίζεται να βρει άκρη με την... ψυχοσωματική της τύφλωση. Ο Ανδρέας κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του ώστε να μην ξαναχωρίσει με τη Μαριλένα. Προσπάθεια κάνει και ο Παύλος για να αντιμετωπίσει τις ενοχές και τις τύψεις που νοιώθει καθώς ετοιμάζεται να αποκαλύψει στη Μαριλένα το μεγάλο του μυστικό, ότι το παιδί που περιμένει η Τατιάνα είναι δικό του. Έτσι όταν η Μαριλένα επισκέπτεται τον Αριστείδη στην εταιρία, ο Παύλος βρίσκει την ευκαιρία και αποκαλύπτει στη Μαριλένα όλη την αλήθεια! Στο μεταξύ η Τατιάνα παρακολουθεί τη συνομιλία τους ενώ είναι ανήσυχη γατί φοβάται πως η Μαριλένα αποκάλυψε στον Παύλο την πραγματική της ταυτότητα.

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 7, Β' κύκλος)

Προβολή: www.datemule.com/watch/58L-55639307534b99

Επεισόδιο 8: Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη που κάνει στη Μαριλένα ο Παύλος για την αλήθεια με το παιδί της Τατιάνας, πηγαίνει και συναντά την Τατιάνα.  Η εξέλιξη όμως τον ξαφνιάζει καθώς η Τατιάνα τον διώχνει από το φόβο της ότι η Μαριλένα του είπε ότι είναι η Αθανασία Μπενάκη. Την ίδια στιγμή ο Αριστείδης δείχνει άνετος μπροστά στη Μαριλένα αλλά εκείνη ανησυχεί για τον πατέρα της και αναλαμβάνει έτσι η ίδια να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι της Τατιάνας. Όταν φτάνει όμως εκπλήσσεται μιας και η Τατιάνα είναι έτοιμη να γεννήσει και είναι και μόνη της, οπότε μαζί με τον Ανδρέα την πάνε στο μαιευτήριο. Η συνέχεια γίνεται ακόμη πιο παράξενη καθώς η Μαριλένα κατά τη διάρκεια του τοκετού, προσπαθεί να βρει τον Παύλο που έχει εξαφανιστεί..

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 8, Β' κύκλος)

Προβολή: www.datemule.com/watch/50s-7563a7e3d9ca91

Για την αρχική σελίδα "Οι Συμμαθητές" πατήστε ΕΔΩ