Breaking News

Ραγισμένες Καρδιές: Επεισόδια 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/10/15 - Επεισόδιο 6: Ο Αλπέρ, συνέταιρος του Τζιχάν, βλέπει την Γκιουλσερέν στο γραφείο του Τζιχάν και πιστεύει πως είναι η εpωμένη του. Από την άλλη λέει στη Σολμάζ τη σύζυγό του, ότι η κόρη του Τζιχάν δεν είναι δική του ενώ έχει κι άλλη κόρη. Ο Άλπερ θεωρεί ότι τα μυστικά του Τζιχάν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και να τα εκμεταλλευτεί την κατάλληλη στιγμή προς όφελός του. Η Χαζάλ δεν σκέφτεται πως η απρόοπτη επίσκεψη που έκανε στον πατέρα της, μπορεί να του δημιουργούσε προβλήματα ενώ παράλληλα είναι χαρούμενη γιατί νομίζει πλέον ότι θα έχει μια εξασφαλισμένη και πλούσια ζωή. Την ίδια στιγμή η Τζανσού δείχνει προβληματισμένη και ανήσυχη μιας και η Γκιουλσερέν δεν δείχνει χαρούμενη που βρήκε την αληθινή της κόρη. Στο μεταξύ η Ντιλάρα δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο να μην αποκαλυφθεί το μυστικό και ξεσπάσει σκάνδαλο. Η συμπεριφορά της εξοργίζει τον Τζιχάν και της ζητά να χωρίσουν.

Τρίτη 27/10/15 - Επεισόδιο 7: Η Ντιλάρα ψάχνει να βρει τη Χαζάλ για να τη φέρει στο σπίτι. Παράλληλα προσεγγίζει και την Γκιουλσερέν να δώσει τη συγκατάθεσή της προσφέροντάς της και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Με την Γκιουλσερέν συναντιέται και ο Τζιχάν για να βρουν λύσεις για το θέμα που προέκυψε με τα παιδιά τους ενώ η εpωτική έλξη μεταξύ τους δείχνει ακατανίκητη. Ο Τζιχάν όμως δεν γνωρίζει ότι έχει επιστρέψει  ο πατέρας του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Στο μεταξύ η Γκιουλσερέν ετοιμάζεται να επισκεφτεί απρόοπτα στο σχολείο την Τζανσού και κάτι ανάλογο σκέφτεται να κάνει και η Ντιλάρα στη Χαζάλ.

Τετάρτη 28/10/15 - Επεισόδιο 8: Η ζωή της Χαζάλ φαίνεται να αλλάζει καθώς έρχεται για πρώτη φορά κοντά με τη Ντιλάρα. Τη Χαζάλ όμως την αναζητά και η Γκιουλσερέν και η μαρτυρία μιας συμμαθήτριάς της στο σχολείο την κάνει να πιστέψει ότι την έχουν απαγάγει. Έξαλλη επισκέπτεται το γραφείο του Τζιχάν και αδιαφορώντας για την παρουσία του Αλπέρ, κατηγορεί τον Τζιχάν ότι ευθύνεται για την απαγωγή της κόρης του. Έξαλλος όμως είναι και ο Τζιχάν με τη Ντιλάρα καθώς γνωρίζει το χαρακτήρα της γυναίκας του και είναι σίγουρος πως έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση της Χαζάλ. Το σίγουρο είναι ότι πλέον ο Τζιχάν έχει χάσει την εμπιστοσύνη που του έδειχνε η Γκιουλσερέν και μέσα σ'όλα αυτά ο Τζιχάν βιώνει μια νέα πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Στο μεταξύ η Γκιουλσερέν ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία για απαγωγή.

Πέμπτη 29/10/15 - Επεισόδιο 9: Η Χαζάλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τα ακριβά δώρα της Ντιλάρα. Τα δώρα όμως εξοργίζουν τη  Γκιουλσερέν και η αντίδρασή της ξαφνιάζει τη Χαζάλ η οποία δεν τη θέλει πλέον στη ζωή της ως μητέρα της. Από την άλλη όμως ο χαρακτήρας της Γκιουλσερέν έχει κερδίσει τη Τζανσού που σκέφτεται πόσο γλυκιά και συμπαθητική μητέρα έχει. Την ίδια στιγμή η φορτισμένη κατάσταση μεταξύ Ντιλάρα και Τζιχάν γίνεται αντιληπτή από το γιο τους, Οζάν ενώ ο Τζιχάν δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να ζητήσει διαζύγιο. Νέα ένταση επικρατεί στο σπίτι του Τζιχάν, όταν καταφτάνει απρόοπτα η Γκιουλσερέν και επιτίθεται στη Ντιλάρα για τη Χαζάλ. Η αντίδραση της Ντιλάρα κάνει τη Τζανσού να πιστέψει πως δεν τη θέλει πλεόν στη ζωή της ως κόρη της. Η Γκιουλσερέν επιτίθεται και στον Τζιχάν αλλά η στάση του απέναντί της κρύβει πολλά που γίνονται αντιληπτά από τη Ντιλάρα.

Παρασκευή 30/10/15 - Επεισόδιο 10: Η επιστροφή του Ραχμί αποδεικνύεται ευεργετική για τη Ντιλάρα καθώς ο πατέρας του Τζιχάν της προσφέρει τη βοήθειά του για να καταφέρει να πάρει στη ζωή της, τη Χαζάλ. Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Τζανσού που αρχίζει να πιστεύει ότι έχει δύο μητέρες, από τις οποίες δεν τη θέλει καμία να μείνει μαζί της ενώ ο Τζιχάν κάνει ότι μπορεί για να την ηρεμήσει. Ο Τζιχάν παράλληλα αντιμετωπίζει και μια καθημερινή μάχη με τη Ντιλάρα στο σπίτι και αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει σε διαζύγιο αν και ο δικηγόρος του τον προειδοποιεί ότι η Ντιλάρα θα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος στο δικαστήριο. Η καρδιά όμως και το μυαλό του Τζιχάν βρίσκονται αλλού και στην επόμενη συνάντησή του με την Γκιουλσερέν λυγίζει και της αποκαλύπτει όσα αισθάνεται ενώ και η Γκιουλσερέν ανταποκρίνεται θετικά στην εξομολόγησή του και του λέει κι εκείνη πως νιώθει το ίδιο. Στο μεταξύ η αλαζονική συμπεριφορά της Χαζάλ συνεχίζεται και λεέι στους συμμαθητές της πως έχει πλέον πλούσιους γονείς ενώ τους αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα. Κάτι όμως που κάνει για να τους πείσει, έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. Απρόβλεπτη επίσης εξέλιξη έχει και μια κίνηση απελπισίας της για να τραβήξει την προσοχή των πλούσιων γονιών της...

Για την αρχική σελίδα "Ραγισμένες Καρδιές" πατήστε ΕΔΩ