Breaking News

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τα πάρτι εκατομμυρίων

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκαν τα πάρτι, τα γενέθλια σε πολυτελή παραθαλάσσια μαγαζιά, ακόμα και οι γάμοι.

Τα νυχτερινά κέντρα βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για το εάν οι ιδιοκτήτες τους κόβουν ή όχι αποδείξεις. Το ίδιο και οι τραγουδιστές. 

Τι συμβαίνει όμως με τους πελάτες τους που πολλές φορές φωτογραφίζονται σε διάφορα lifestyle περιοδικά να γλεντούν κάνοντας πάρτι με πανάκριβες σαμπάνιες των 120.000 ευρώ ή με διάφορα μπαλέτα που φέρνουν από το εξωτερικό ή ακόμα παίζουν (όταν έρχονται στο τσακίρ κέφι) και... αστακοπόλεμο; 

Ορισμένοι από αυτούς που σπαταλούν με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά τους θα ελεγχθούν από πού βρήκαν τα χρήματα, εάν δηλαδή είναι νόμιμα (φορολογημένα) ή όχι, υποστηρίζει ο ΒΗΜΑτοδότης που αποκαλύπτει τι του είπε ένας από τους εισαγγελείς:

«Η ιστορία με τον Ακη Τσοχατζόπουλο πώς άρχισε νομίζετε; Με τη γαμήλια  δεξίωση που έδωσε στο πολυτελές Four Seasons. Από τότε άρχισε ο πρώτος έλεγχος. Εδειξε τον δρόμο. Κάτι σαν... δρομοδείκτης της φοροδιαφυγής. Γιατί να μην ελέγξουμε φορολογικά και τους πελάτες, για παράδειγμα, του Nammos της Μυκόνου, όσους τέλος πάντων έκαναν προκλητικά γενέθλια πάρτι;».