Breaking News

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η τραγουδίστρια Sinead O'Connor

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τραγουδίστρια Sinead O'Connor ανάρτησε μια σειρά από μηνύματα στο facebook τα οποία θεωρήθηκαν ως πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας και πυροδότησαν φόβους για την υγεία της.

Πιστεύεται ότι η 49χρονη τραγουδίστρια τη στιγμή που ανέβασε το κείμενα βρισκόταν  σε ένα ξενοδοχείο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα πως η τραγουδίστρια βρέθηκε και της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια σε νοσοκομείο του Δουβλίνο χθες το βράδυ.

Κάποια από τα κείμενα που έγραψε στο facebok ανέφεραν: "Χρειάζομαι ένα νέο σπίτι και μια νέα δουλειά. Μια νέα ζωή... Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αποκτήσω σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία με άλλο όνομα..."

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα της είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τα θέματα της ψυχικής υγείας της. Πάσχει από διπολική διαταραχή και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε ακυρώσει μια σειρά από συναυλίες μετά από προτροπή των γιατρών της.