Breaking News

Είναι ο πραγματικός Σκούμπι Ντου; Ο γίγαντας σκύλος που... φοβάται τα πάντα (photos+video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει ύψος 1.80 όταν σηκώνεται στα δύο πόδια, βάρος 82.5 κιλά και αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα του Σκούμπι Ντου καθώς φοβάται με το παραμικρό και τρέχει στην ιδιοκτήτριά του για μια αγκαλιά που θα τον καθησυχάσει.

Ο Presley είναι δύο χρονών και η ιδιοκτήτριά του, η 47χρονη Sian Barrett από το Oldbury, στο West Mids της Αγγλίας, δηλώνει στη Mail Online ότι τρομοκρατείται από τα μικρότερα σκυλιά και κρύβεται πάντα όταν έρχεται αντιμέτωπος με άλλους σκύλους.

Το τεράστιο σκυλί χρησιμοποιεί ένα μαξιλάρι και μια κουβερτούλα που του προσφέρουν ασφάλεια και το ηρεμούν.

" Ο Presley είναι σίγουρα ο πραγματικός Σκούμπι Ντου, φοβάται τα πάντα. Εκτός από τα μικρότερα σκυλιά, έχει αρχίσει να φοβάται και τον ήχο που κάνουν οι πλαστικές σακούλες και πλέον έχω αρχίσει να τις κρύβω" προσθέτει η Sian.

Να σημειωθεί ότι ο Presley είναι Μεγάλος Δανός. Η συγκεκριμένη ράτσα παραδόξως δεν προέρχεται από τη Δανία, αλλά από την Γερμανία, ενώ απεικονίζεται τόσο στην αρχαία Αίγυπτο, όσο και στην αρχαία Ελλάδα από το 3000 π.Χ. Πρόκειται για έναν καλοκάγαθο γίγαντα σκύλο που λατρεύει την οικογένειά του, τα παιδιά, το παιχνίδι και τα χάδια...