Breaking News

Ραγισμένες Καρδιές: Επεισόδια 26 - 27 - 28 - 29 - 30

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 23/11/15 - Επεισόδιο 26: Στις διακοπές που πάνε μαζί η Γκιουλσερέν και η Τζανσού, έρχονται πολύ κοντά ως μητέρα και κόρη, Όταν μάλιστα κάποια στιγμή η Γκιουλσερέν της χτενίζει τα μαλλιά, η Τζανσού της λέει πως μόνο οι νταντάδες τής είχαν χτενίσει τα μαλλιά κάτι που συγκινεί τη Γκιουλσερέν. Η συμπεριφορά της Χαζάλ προβληματίζει έντονα τη Ντιλάρα η οποία παίρνει την απόφαση να της μάθει τρόπους. Παράλληλα είναι εκνευρισμένη γιατί έχει την υποψία ότι ο Τζιχάν είναι μαζί με την Γκιουλσερέν και την Τζανσού.  Από την άλλη ο Τζιχάν έχει καταφέρει να ανακαλύψει πως ο Αλπέρ είναι αυτός που έδωσε στοιχεία και πληροφορίες στο δημοσιογράφο και σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του. 'Όμως ο Αλπέρ του λέει να ρωτήσει τη Ντιλάρα αν θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια. Υπάρχει όμως ακόμη ένα πρόσωπο που μαθαίνει με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις και δεν είναι άλλος από τον... Οζκάν. Η Γκιουλσερέν όπως και ο Τζιχάν θα βρεθούν απέναντι σε μια μεγάλη έκπληξη...

Τρίτη 24/11/15 - Επεισόδιο 27: Ο Τζιχάν έχει μείνει άναυδος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Αλπέρ είναι ο αδερφός της Ντιλάρα. Από την άλλη, η Ντιλάρα μαθαίνει πως ο αδερφός της κρύβεται πίσω από το κουτσομπολίστικο δημοσίευμα εναντίον τους και σοκάρεται. Την ίδια στιγμή η Σολμάζ συμβουλεύει τον Αλπέρ πως πρέπει να διεκδικήσει όσα δικαιούται δηλαδή το μερίδιό του από την περιουσία του πατέρα του και πατέρα της Ντιλάρα. Η Ντιλάρα όμως δείχνει αποφασισμένη να μην το επιτρέψει και να αντιμετωπίσει τον αδερφό της. Ο Οζκάν συνεχίζει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με την Κεριμάν και πολιορκεί διαρκώς τη Γκιουλσερέν. Όταν μάλιστα βλέπει τυχαία τη Τζανσού καταλαβαίνει πως είναι η βιολογική του κόρη. Κατόπιν ξαφνιάζει τη Χαζάλ όταν εμφανίζεται μπροστά της ενώ η Χαζάλ αντιδρά απρόβλεπτα.

Τετάρτη 25/11/15 - Επεισόδιο 28: Η επιστροφή του Οζκάν οδηγεί τη Γκιουλσερέν στο να ψάχνει νέο σπίτι ενώ ο Τζιχάν ανησυχεί γιατί αντιλαμβάνεται πως κάτι του κρύβει. Η Ντιλάρα πανικοβάλλεται όταν η Χαζάλ, της λέει κλαίγοντας για την εμφάνιση του Οζκάν στο σχολείο της. Από την άλλη η Χαζάλ συνεχίζει να μην υπολογίζει κανέναν και καλεί απροειδοποίητα τους συμμαθητές της στην έπαυλη αλλά εκεί η συμμαθήτριά της, η Σεϊντά, κάνει μια μεγάλη γκάφα. Τελικά ο Οζάν αντιλαμβάνεται ότι το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να τον συλλάβει επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ήταν η Χαζάλ.

Πέμπτη 26/11/15 - Επεισόδιο 29: Για πρώτη φορά ίσως η Χαζάλ επιπλήττεται σοβαρά από τη Ντιλάρα γιατί κάλεσε χωρίς άδεια τους συμμαθητές της στο σπίτι. Η Γκιουλσερέν περιμένει το Τζιχάν στο ραντεβού τους έχοντας πάρει την απόφαση να του μιλήσει για την επιστροφή του Οζκάν. Ο Καχραμάν  όμως καυγαδίζει άσχημα με τον Αλπέρ ο οποίος του ζητά εξηγήσεις γιατί τον άφησε έξω από την εταιρία. Πάνω στην ένταση όμως ο Αλπέρ βγάζει όπλο και τον τραυματίζει σοβαρά τη στιγμή που Γκιουλσερέν αγωνιά γιατί δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού ο Τζιχάν. Το περιστατικό το βλέπει και ο Οζκάν ο οποίος είχε επίσης σκοπό να αιφνιδιάσει τον Τζιχάν. Η Ντιλάρα μαθαίνει ότι ο Τζιχάν βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αλλά αποφασίζει να μην πει κάτι για την ώρα στα παιδιά. Στο μεταξύ η Γκιουλσερέν τηλεφωνεί στον Τζιχάν αλλά απαντά η Ντιλάρα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του.

Δείτε videos από το επεισόδιο 29 ΕΔΩ

Παρασκευή 27/11/15 - Επεισόδιο 30: Η Ντιλάρα αποφασίζει να ανακοινώσει στα παιδιά τα δυσάρεστα νέα. Ο Οζκάν ενημερώνει τη Γκιουλσερέν ότι ο Τζιχάν πυροβολήθηκε και η Γκιουλσερέν πιστεύει ότι τον πυροβόλησε ο ίδιος ο Οζκάν. Στη συνέχεια βρίσκει τη δύναμη και πηγαίνει για να επισκεφτεί το Τζιχάν στο νοσοκομείο. Η Ντιλάρα όμως τη διώχνει κι έτσι δεν προλαβαίνει να τον δει ενώ η Τζανσού σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τρέχει πίσω από την Γκιουλσερέν αλλά θα την προφτάσει; Στο μεταξύ ο Τζιχάν συνέρχεται και ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση...

Δείτε videos από το επεισόδιο 30 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Ραγισμένες Καρδιές" πατήστε ΕΔΩ