Breaking News

Δίδυμα φεγγάρια: Επεισόδια 1 - 2

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυριακή 28/2/16 - Επεισόδιο 1: Ο Παύλος γιορτάζει σπίτι του το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με όλη την οικογένεια έχοντας περίεργη διάθεση. Είναι πλούσιος και καταξιωμένος αλλά παραιτημένος από τη ζωή. Κάποια στιγμή περνάει την περιουσία του στην κόρη του, Αγάπη. Από την άλλη η Αγάπη ζει έναν συμβατικό γάμο με τον Στέργιο αλλά όταν του ζητά διαζύγιο, ο Στέργιος οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο και απειλεί τη ζωή της.

Στο μεταξύ η Ελισάβετ έχει μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και σε δύσκολες συνθήκες μαζί με την Αλίκη με αποτέλεσμα να έχει υιοθετήσει μια σκληρή και επιθετική συμπεριφορά. Παράλληλα είναι εpωτευμένη με τον Δημήτρη ο οποίος ασχολείται με "ύποπτες" δραστηριότητες και διασυνδέσεις.

Οι δύο δίδυμες αδερφές έχουν μια παράλληλη πορεία στη ζωή χωρίς η μία να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης. Ο κοινός τους παρανομαστής είναι η επιβίωση και η κατάκτηση της ευτυχίας στο πρόσωπο του μεγάλου έpωτα που θα έρθει σύντομα...

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 1)

Δευτέρα 29/2/16 - Επεισόδιο 2: Η Αγάπη μεταφέρεται σε κώμα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ο Παύλος αγωνιά για τη ζωή της και βρίσκεται στο πλευρό της ενώ ο Στέργιος ανησυχεί πως αν η Αγάπη συνέλθει, θα μάθουν όλοι το σκοτεινό σχέδιό του. Η πρόταση του Δημήτρη στην Ελισάβετ να κάνει "παρέα" σε κάποιον πλούσιο κύριο με σκοπό να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα, την έχει σοκάρει. Όλα γκρεμίζονται δίπλα της όπως και η ψευδαίσθηση που είχε πως ο Δημήτρης την αγαπάει. Δεν έχει πει όμως ακόμα την τελευταία της λέξη.

Η Αλίκη προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για το σοβαρό τραυματισμό της Αγάπης όταν ακούει την είδηση στην τηλεόραση αλλά η προσπάθειά της δεν έχει επιτυχία. Σπεύδει έτσι στο νοσοκομείο όπου αντικρίζει την κόρη της μετά από είκοσι πέντε χρόνια, στο δωμάτιο της εντατικής. Ο Παύλος εξακολουθεί να επισκέπτεται μυστικά το μοναστήρι και ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις εξομολογήσεις του σε έναν επίσης μυστηριώδη ηγούμενο. Στο μεταξύ η αστυνομία ανακρίνει το Στέργιο για τα "πειραγμένα" φρένα του αυτοκινήτου της Αγάπης. Ο Στέργιος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και "δίνει" ως ύποπτο έναν εχθρό του από το επαγγελματικό του περιβάλλον, τον Φίλιππο Ληναίο...


Για την αρχική σελίδα "Δίδυμα φεγγάρια" πατήστε ΕΔΩ