Breaking News

Δίδυμα φεγγάρια: Επεισόδια 3 - 4

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 1/3/16 - Επεισόδιο 3: Ο Στέργιος πανικοβάλλεται καθώς η Αγάπη συνέρχεται από το κώμα γιατί φοβάται ότι θα αποκαλυφθούν όλα. Αντίθετα η είδηση ανακουφίζει τον Παύλο. Η συνέχεια όμως τους εκπλήσσει όλους καθώς η Αγάπη δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και η έκβαση της κατάστασής της είναι αμφίβολη. Η Ελισάβετ ενημερώνει το Δημήτρη ότι για να συναντήσει τον πλούσιο "φίλο" του πρέπει πρώτα να πάρει μια "προκαταβολή" από εκείνον. Όμως η Ειλσάβετ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και αρχίζει να μπερδεύεται συναισθηματικά.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η Αλίκη η οποία ψάχνει για δουλειά ενώ αγωνιά συνέχεια και για την κατάσταση της Αγάπης. Παράλληλα καλείται να αντιμετωπίσει και την Ελισάβετ η οποία την πιέζει και ψάχνει απαντήσεις για όλα. Ο Φίλιππος μετά την ανάκριση από την αστυνομία τα βάζει με τον Στέργιο για τις άδικες κατηγορίες που του εξαπέλυσε. Στο μεταξύ, εφιάλτες και "κομμάτια" μιας πραγματικότητας που δεν θυμάται βασανίζουν την Αγάπη. Όταν τρομάζει από μια υποσυνείδητη απειλή, το σκάει από το νοσοκομείο και οδηγείται κατευθείαν στα δίχτυα της ίδιας της της μοίρας...


Τετάρτη 2/3/16 - Επεισόδιο 4: Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει την Αγάπη με καχυποψία και επιφυλακτικότητα Η Αγάπη όμως χάνει τις αισθήσεις της και αναγκάζεται να την πάρει μαζί του. Όταν συνέρχεται τρομάζει καθώς συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα άγνωστο σπίτι ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει ένα εξάχρονο αγοράκι, που ουρλιάζει συνεχώς και αρνείται να επικοινωνήσει. Τη στιγμή που ο Παύλος ανησυχεί με την εξαφάνιση της Αγάπης καθώς η αστυνομία σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο της απαγωγής, ο Στέργιος πληρώνει κάποιον για να τη βρει πρώτος και να την σκοτώσει. Από την άλλη ο Στέργιος αντιμετωπίζει τις απειλές και τους εκβιασμούς της Σόνιας. Για την εξαφάνιση της Αγάπης μαθαίνει και η Αλίκη η οποία παίρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια τον Παύλο Ταξόπουλο. Την ίδια στιγμή ο τρόπος προσέγγισης της Αγάπης, στο γιο του Φίλιππου,  το Νικόλα, τον έχει εντυπωσιάσει ωστόσο ο Φίλιππος εξακολουθεί να είναι καχύποπτος απέναντι της. Η Αρετή ενημερώνει τον Πάυλο για το διαζύγιο που είχε ζητήσει η Αγάπη από τον Στέργιο πριν το ατύχημα. Στο μεταξύ η Ελισάβετ παίρνει την οριστική απόφαση να συναντήσει τον πλούσιο "φίλο" του Δημήτρη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η συνέχεια όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις ενώ απρόβλεπτη είναι και η ίδια η Ελισάβετ.


Για την αρχική σελίδα "Δίδυμα φεγγάρια" πατήστε ΕΔΩ