Breaking News

Κατέρρευσαν οι «Eagles of Death Metal» έξω από το θέατρο Bataclan - Μοναδική συναυλία με τους U2 (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός όταν τα μέλη της μπάντας "Eagles of Death Metal" επισκέφτηκαν το σημείο έξω από το θέατρο Bataclan στο Παρίσι, όπου υπήρξε λουτρό αίματος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα έδινε συναυλία στο θέατρο το μοιραίο εκείνο βράδυ όταν δέχτηκαν την επίθεση των τρομοκρατών και τα θύματα στο χώρο ξεπέρασαν τα 80.

Όλα τα μέλη της καλιφορνέζικης μπάντας στάθηκαν συντετριμμένα στο σημείο, έκλαψαν, διάβασαν τις κάρτες του κόσμου και άφησαν λίγα λουλούδια.

Οι "Eagles of Death Metal" βρέθηκαν στο Παρίσι μετά από πρόσκληση που τους έκαναν οι U2 και ο Bono.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που οι U2 μας πρόσφεραν τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στο Παρίσι τόσο γρήγορα, και να μοιραστούμε τη θεραπευτική δύναμη του rock 'n' roll με τόσους πολλούς και όμορφους ανθρώπους αυτής της μεγάλης πόλης. Σας ευχαριστώ όλους τόσο στη Γαλλία όσο και σε όλο τον κόσμο που συνεχίζετε να αποδεικνύετε ότι η αγάπη, η χαρά, και η μουσική θα νικούν πάντα τον τρόμο και το κακό" δήλωσαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό της γαλλικής πρωτεύουσας τον Φεβρουάριο.






Όταν ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τους U2 οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές και το κοινό τους αποθέωσε.