Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 13 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά καθώς η Ντεφνέ φυλακίζεται ενώ η Ελίφ είναι συντετριμμένη με όσα έμαθε από την ομολογία της Ντεφνέ...

Είδαμε στο Μέρος 12 ότι ο Καχραμάν έστησε παγίδα στη Ντεφνέ στην έπαυλη και της έβαλε να παίζει το κινητό του Ζιγιά. Η Ντεφνέ καταλαβαίνει πλέον ότι έρχεται το τέλος της. Τότε εμφανίζεται και η Ελίφ και ακούει σοκαρισμένη την ομολογία της Ντεφνέ η οποία, μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι σκότωσε την αδερφή της!

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Μετά τις αποκαλύψεις η Ντεφνέ προσπαθεί να δικαιολογηθεί αλλά ο Καχραμάν της λέει ότι δεν την αγαπάει και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τα παιδιά και την οικογένειά του. Η Ντεφνέ πάνω στην απελπισία της αποκαλύπτει στον Καχραμάν ότι συνεργαζόταν μαζί της και η μητέρα του η Κιγιμέτ ενώ ο αδερφός του συνεργάστηκε με τον Μακσούτ για να καταστρέψουν την εταιρεία. Τελικά η αστυνομία συλλαμβάνει τη Ντεφνέ.

Η Ελίφ πηγαίνει στο κρατητήριο να επισκεφτεί τη Ντεφνέ και της ζητά να της εξηγήσει για ποιο λόγο έκανε κακό στη Ναζλί και στο Ζιγιά. Η Ντεφνέ από την πλευρά της, της λέει να φύγει και την προειδοποιεί ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.

Η Τζανάν σοκάρεται καθώς μαθαίνει πως η Μελέκ και ο Μακσούτ είναι θείοι της. Στο νοσοκομείο η εγχείρηση του Ζιγιά πετυχαίνει αλλά προκαλείται καυγάς ανάμεσα στην Κιγιμέτ και στη Σααντέτ. Στη συνέχεια ο Ζιγιά αρχίζει και συνέρχεται και ζητά να δει τη Σααντέτ ενώ η Κιγιμέτ απογοητεύεται και ξεσπά σε κλάματα. Αργότερα ο Καχραμάν τους εξηγεί όσα έγιναν με τη Ντεφνέ και τους επιρρίπτει ευθύνες. Από την άλλη, η Σουκράν αποκαλύπτει στον Καχραμάν όσα έκανε η Κιγιμέτ στη Σααντέτ. Η Κιγιμέτ είναι απεγνωσμένη και επιτίθεται στη Σουκράν λέγοντάς της ότι την κατηγορεί αλλά δεν τολμά να πει στον Καχραμάν ότι ο Μακσούτ είναι αδερφός της. Ο Καχραμάν τα ακούει και μένει άναυδος ενώ τους τονίζει ότι δεν θέλει να τους ξαναδεί ποτέ ξανά.

Δύο μέρες μετά ο Ζιγιά επιστρέφει στην έπαυλη και ανακοινώνει στην οικογένεια ότι αποφάσισε να αφήσει το 40% της εταιρίας στον Καχραμάν, το 20% στον Γιακούπ, το 20% στη Μεριέμ και το υπόλοιπο στη Σααντέτ ενώ απευθυνόμενος στην Κιγιμέτ της ζητά να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.

Η μέρα της δίκης της Ντεφνέ φτάνει και τιμωρείται με 20 χρόνια φυλάκιση! Κατόπιν ο Σονέρ δουλεύει μαζί με την Ελίφ στο σπίτι ενώ ο Τοπράκ ζητά με επιμονή ένα παιχνίδι. Ο Σονέρ προσφέρεται να τον πάει ο ίδιος και η Ελίφ ανυποψίαστη δέχεται. Στο δρόμο ο Σονέρ διώχνει τον οδηγό και απαγάγει τον μικρό Τοπράκ.

Στο μεταξύ η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη κρυφά και αποκαλύπτει στο Ζιγιά πως η Σααντέτ έχει ακόμη έναν γιο, τον μεγαλύτερο εφιάλτη του Καχραμάν, τον Μακσούτ. Ο Ζιγιά μόλις το ακούει παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει...

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ