Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 18 - Β' Κύκλος (Το φινάλε της σειράς)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού Χατιτζέ Σεντίλ, της τηλεοπτικής Ελίφ, οδήγησε στο πρόωρο τέλος της σειράς στην Τουρκία καθώς ανάγκασε τους υπεύθυνους να την τελειώσουν πολύ νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι ήρωες καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία...

Είδαμε στο Μέρος 17 ότι ο Καχραμάν κατάφερε να βρει την κόρη του Ετζέ, την οποία είχε απαγάγει η Ντεφνέ. Την ίδια στιγμή ο Σονέρ - ο οποίος έχει εμμονή με την Ελίφ και τον Τοπρακ και τους θεωρεί πως είναι η οικογένειά του - έχει τα δικά του σχέδια. Γνωρίζει ότι η Ελίφ είναι έγκυος αλλά δεν θέλει να γεννήσει το παιδί. Με την πρόφαση ότι θα την πάει στον Καχραμάν, την οδηγεί σε κάποιο άλλο μέρος...

Δείτε το φινάλε της σειράς...

Ενώ ο Καχραμάν έχει βρει την κόρη του, η Μεριέμ επιστρέφει στην έπαυλη και όταν συναντά τη μητέρα της αναρωτιέται γιατί βρίσκεται εκεί. Όμως εκείνη αναστατωμένη της απαντά: "Η Ντεφνέ απήγαγε την Ετζέ, η Ελίφ έχει εξαφανιστεί και εσύ ακόμη μου ζητάς εξηγήσεις...". Ωστόσο αργότερα ο Καχραμάν μεταφέρει στην Κιγιμέτ τα ευχάριστα νέα, ότι βρήκε δηλαδή τη μικρή Ετζέ.

Την ίδια στιγμή ο Σονέρ έχει αλλάξει πορεία με το αυτοκίνητο του και η Ελίφ ανήσυχη τον ρωτά που πάνε. "Σε μια νέα ζωή" της απαντά αλλά η Ελίφ δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει. Τα σχέδια του Σονέρ όμως ανατρέπονται και καταλήγουν στο νοσοκομείο καθώς η Ελίφ έχει πόνους στην κοιλιά της. Ο γιατρός που την εξετάζει της λέει ότι είναι καλά αλλά πρέπει να αποφύγει το στρες. Όταν ετοιμάζονται να φύγουν ο Σονέρ της λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η ψυχίατρος του Σονέρ αλλά η Ελίφ δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία όταν ακούει να του λέει για κάποια χάπια. Στη συνέχεια ο Σονέρ της λέει ότι ο Καχραμάν του ζήτησε να την προσέχει μέχρι να δουν τι θα γίνει με τη Ντεφνέ.

Ο Καχραμάν επιστρέφει στο σπίτι με την κόρη του, Ετζέ, αλλά η χαρά του διακόπτεται απότομα όταν του λένε ότι η Ελίφ έχει εξαφανιστεί. Τον ενημερώνουν επίσης ότι δούλευε στην εταιρία με το Σονέρ και έφυγαν και από τότε δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Εκείνη τη στιγμή ο Καχραμάν σοκάρεται κάθώς δέχεται ένα μήνυμα στο κινητό με ένα σκίτσο του άντρα που βοηθούσε τη Ντεφνέ. "Ο Σονέρ ήταν ο βοηθός της Ντεφνέ" λέει ο Καχραμάν αποσβολωμένος. Η αγωνία του μεγαλώνει όταν του τηλεφωνεί η ψυχίατρος του Σονέρ και του αποκαλύπτει ότι τον είδε μαζί με την Ελίφ στο νοσοκομείο. Του αποκαλύπτει επίσης πως ο Σονέρ δεν είναι καλά καθώς πιστεύει ότι βρήκε την οικογένειά του, εννοώντας την Ελίφ και τον Τοπράκ.

Ενώ ο Μακσόύτ καυγαδίζει με τη Μελέκ η οποία παίρνει τη μητέρα της και φεύγει, ο Σονέρ οδηγεί την Ελίφ στο αμπάρι του σκάφους του και την κλειδώνει. Τότε η Ελίφ αρχίζει να συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και προσπαθεί να μπει στο ρόλο της νεκρής συζύγου του Σονέρ. Έτσι τον πείθει να πάρει τηλέφωνο στον Καχραμάν και με κωδικοποιημένα λόγια του εξηγεί πως βρίσκεται στο σκάφος ενός άντρα ενώ ζητά από την Γκιουλσούμ να φέρει τον Τοπράκ.

Ο Καχραμάν στη συνέχεια στήνει ενέδρα στον άντρα που βοηθάει τον Σονέρ για να μάθει που βρίσκεται η Ελίφ, ενώ παράλληλα στη μαρίνα φτάνει και η αστυνομία. Ο Σονέρ αντιλαμβάνεται την παγίδα της Ελίφ αλλά είναι πλέον αργά και συλλαμβάνεται.

3 μήνες μετά...

3 μήνες έχουν περάσει και έχει φτάσει η μέρα των αρραβώνων της Μουζγκιάν και του Τζελάλ. Στην έπαυλη οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και όλοι τρέχουν για να βοηθήσουν. Στο μεταξύ ο Σελίμ και η Μελέκ παντρεύονται με μάρτυρα τη Τζανάν, με την οποία αποκατέστησαν τις σχέσεις τους όπως είδαμε στο Μέρος 17. Από την άλλη η Σααντέτ ζητά από τον Γιακούπ να αναλάβει την περιουσία που της άφησε ο πατέρας του. Αυτό όμως εξοργίζει τον Μακσούτ.

Η Σουκράν μαθαίνει για το γάμο της Μελέκ και του Σελίμ και το λέει στον Γιακούπ ο οποίος τηλεφωνεί στη Μελέκ για να της ευχηθεί. Το μαθαίνει όμως και ο Μακσούτ ο οποίος παίρνει το όπλο του και κατευθύνεται στην έπαυλη. Η Σααντέτ καλεί την αστυνομία τη στιγμή που ο Μακσούτ απειλεί έναν από τους άντρες της ασφάλειας στην έπαυλη. Η αστυνομία όμως καταφτάνει έγκαιρα και τον συλλαμβάνει. Η Σααντέτ πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του γιου της ενώ η Κιγιμετ πάει κοντά της για να την ηρεμήσει. Δύο μέρες αργότερα πραγματοποιείται ο γάμος της Μουζγκιάν και του Τζελάλ.

Ο Καχραμάν και η Ελίφ ανακοινώνουν σε όλους πως αποφάσισαν να φύγουν. Η Τζανάν ανήσυχη ρωτά τον Καχραμάν τι θα γίνει με την εταιρία κι εκείνος την ενημερώνει πως από δω και πέρα υπεύθυνος θα είναι ο Γιακούπ και ότι χρειάζονται να το ζητάνε από εκείνον. Ο Καχραμάν και η Ελίφ φεύγουν ευτυχισμένοι για να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους ενώ λένε και οι δύο "Στο τέλος κερδίσαμε...".

Αρκετά χρόνια μετά...

Η σειρά μας μεταφέρει χρόνια μετά όταν ο Τοπράκ έχει μεγαλώσει. Η φωνή του μεγαλου πια Τοπρακ μας ενημερώνει ότι η Ετζέ έγινε διάσημη πιανίστρια. Ο μικρός Ατές, το παιδί που γέννησε η Ελίφ, μεγάλωσε και πήρε πτυχίο.

Στο τέλος ο Τοπράκ αναφέρεται στον εαυτό του, λέγοντας: "Εγώ είμαι ο Τοπράκ και ανέλαβα τα ηνία της εταιρίας. Μένω στην έπαυλη μαζί με τη γυναίκα μου και την κόρη μας και ζούμε έναν έpωτα όπως οι γονείς μας"...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ