Breaking News

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλίτση: «Η πρώτη σφαίρα ήταν για εμένα. Ο Πάνος χτυπήθηκε εξ επαφής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" μίλησε η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, για την επίθεση που δέχτηκαν από δύο άγνωστους το βράδυ του Σαββάτου, κατά την οποία ο γνωστός κομμωτής πολλών επωνύμων, πυροβολήθηκε στο στήθος και στο πόδι.

Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το ξέρουν όλοι αυτοί που τον αγαπάνε και νοιάζονται για εκείνον, είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έγινε τονίζοντας ότι δεν θυμάται από το σοκ περισσότερες λεπτομέρειες:

«Αυτό που συνέβη ήταν μία άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία για να πω ότι ήταν ληστεία. Ήταν μέσα στο σπίτι μας, κάτω στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ μας, από δεξιά κι αριστερά, είδαμε δύο ανθρώπους με δύο πιστόλια να μας σημαδεύουν. Κατόπιν, ο Πάνος κλείδωσε το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν. Αυτοί το είδαν και χτύπησαν κατευθείαν. Η πρώτη σφαίρα ήταν στο τζάμι, σ’ εμένα, για να μπορούν να σπάσουν το παράθυρο και να μας βγάλουν έξω. 

Όταν συνέβη αυτό και κατάλαβα ότι πυροβόλησαν, με έκανε να ανοίξω την πόρτα και να πω "Παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μη ξαναρίξετε σας παρακαλώ". Ήταν η πρώτη σφαίρα νομίζω που χτύπησε εμένα στο χέρι και δεν ξέρω τι άλλο έκανε αυτή η σφαίρα στον Πάνο. Δεν μπορώ να πω τώρα άλλες λεπτομέρειες γιατί δεν τις θυμάμαι και καλά γιατί το σοκ είναι μεγάλο. 

Κατόπιν, με τα πολλά, βγήκαμε έξω. Όταν αυτοί άρχισαν να φέρονται σε εμένα κάπως, ο Πάνος όντας χτυπημένος και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους. Με κάποιο τρόπο εγώ απλά έφυγα κι έτρεξα προς τα πίσω κι άρχισα να τρέχω στο δρόμο και να φωνάζω βοήθεια και ότι μας σκοτώνουν. Αλλά τον Πάνο τον είχαν χτυπήσει εξ επαφής στο στήθος και στα πόδια. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε ένα μεγάλο χειρουργείο. Ευτυχώς ήταν όλα καλά. Οι γιατρό μιλάνε για ένα θαύμα... και είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικότερο».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.