Breaking News

Η γνωριμία μέσω διαδικτύου έγινε εφιάλτης για 18χρονη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για υπόθεση που αφορά σeξoυαλικά αδικήματα σε βάρος 18χρονης μαθήτριας Λυκείου, δίδυμα αδέλφια 18 χρόνων μαθητές Λυκείου επίσης, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση στην Κύπρο.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» όλα άρχισαν από γνωριμία η οποία έγινε μέσω του Facebook και μετά τις πρώτες διαδικτυακές συνομιλίες, ήρθε το πρώτο ραντεβού στα τέλη του Νοεμβρίου 2015. 

Σε εκείνο το ραντεβού η παραπονούμενη είπε στους ανακριτές ότι ήρθε με τον 18χρονο σε εpωτική επαφή, όχι όμως ολοκληρωμένη. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το μαρτύριο της 18χρονης. Στην κατάθεση της υποστηρίζει ότι ο 18χρονος την υποχρέωσε να κάνει το ίδιο και στον δίδυμο αδελφό του απειλώντας την πως αν αρνηθεί θα την έκανε ρεζίλι στο σχολείο της.

Στη συνέχεια τα δύο αδέρφια την απείλησαν πως να δεν έρθει σε ανάλογη σeξoυαλική επαφή και με ένα φίλο τους θα τα αποκάλυπταν όλα στη σχολική κοινότητα. Τελικά βρέθηκαν οι τρεις τους και όσα διαδραματίστηκαν βιντεοσκοπήθηκαν από τον ένα δίδυμο.

Με την απειλή πλέον της δημοσίευσης του βίντεο στο Facebook την εκμεταλλεύονταν εpωτικά και οι τρεις διαδοχικά. Η 18χρονη μάλιστα ανέφερε πως της έδωσαν τσιγάpο το οποίο κατόπιν αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για κανονικό τσιγάpο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όταν συνήλθε ήταν χωρίς ρούχα και συνειδητοποίησε πως για ακόμα μια φορά την εκμεταλλεύτηκαν σeξoυαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η παραπονούμενη προέβη στην καταγγελία στην αστυνομία συνοδευόμενη από μέλος της διεύθυνσης του σχολείου όπου φοιτά.