Breaking News

Ματωμένος γάμος στις Ραγισμένες Καρδιές: Το τραγικό τέλος της Γκιουλσερέν

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ραγισμένες Καρδιές του Β΄ Κύκλου.

Μέσα από το Greek Web TV σκοπεύαμε να σας παρουσιάσουμε, όπως είχαμε κάνει και με τα Δίχτυα του Πεπρωμένου, την εξέλιξη της σειράς μέχρι το τέλος, ωστόσο ο θάνατος της τηλεοπτικής Γκιουλσερέν και η αποχώρηση της ηθοποιού Νουργκιούλ Γεσιλτσάι αλλάζει ίσως τα δεδομένα...

Ίσως δεν... έχει πλέον νόημα η εξέλιξη της σειράς με πρόσωπα που δεν τα έχετε ξαναδεί.

Ο θάνατος της Γκιουλσερέν φέρνει μια νέα γυναίκα στη ζωή του Τζιχάν. Η Σουκράν Οβαλί θα υποδυθεί τη νέα γυναίκα που θα τον γοητεύσει και αναμένεται το κατά πόσο αυτή η νέα εξέλιξη θα επηρεάσει την τηλεθέαση στην Τουρκία.

Από τα επόμενα επεισόδια του β΄ κύκλου, αργότερα αυτά που έχουμε ήδη ανεβάσει, φτάνει η μέρα του γάμου της Γκιουλσερέν και του Τζιχάν. 

Ο Χαρούν, ένας "φίλος" από τα παλιά, βρέθηκε ξαφνικά και πάλι στο δρόμο της Ντιλάρα. Ο Χαρούν μετά τα λόγια της Ντιλάρα που του είχε πει "Έτσι όπως μου φέρθηκες κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάω τον Τζιχάν" αποφασίζει να εκδικηθεί τον Τζιχάν και βάζει κάποιον πληρωμένο δολοφόνο να τον σκοτώσει. Όταν όμως μαθαίνει πως εκείνος δεν προτίθεται να τα ξαναβρεί με τη Ντιλάρα αλλά αντίθετα παντρεύεται τη Γκιουλσερέν, τρέχει να αποτρέψει τα χειρότερα.

Ο γάμος τελικά γίνεται αλλά κάνει την εμφάνισή του ο πρώην της Ζεϊνέπ, της νυν κοπέλας του Οζάν, ο οποίος κρατάει ένα όπλο. Η Γκιουλσερέν για να τον σώσει μπαίνει ανάμεσα και δέχεται τη σφαίρα. Σωριάζεται στο έδαφος και όλοι σπεύδουν από πάνω της ενώ εκείνη τους αποχαιρετά και αφήνει την τελευταία της πνοή.

Ο Χαρούν γεμάτος τύψεις φεύγει από το χώρο αλλά αγνοεί ότι τη δολοφονία δεν την έκανε ο άντρας που πλήρωσε ο ίδιος. Τύψεις νιώθει και η Ζεϊνέπ για ότι συνέβη και ζητάει συγνώμη από τον Τζιχάν αλλά εκείνος τη διώχνει.

Όταν επιστρέφουν στην έπαυλη η Χαζάλ καταρρέει και αρχίζει να φωνάζει "μαμά" ενώ η Ντιλάρα προσπαθεί να τη συνεφέρει. Στη Χαζάλ πάει και η Τζανσού που της λέει ότι ήταν και δική της μητέρα αλλά η Χαζάλ της απαντά ότι η δική της μητέρα... βρίσκεται στο σαλόνι.

Στη έπαυλη επιστρέφει και ο Οζάν που επίσης ζητάει συγνώμη από τον Τζιχάν αλλά ο Τζιχάν φεύγει χωρίς να του πει τίποτα και πάει στο νεκροτομείο για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του. Εκεί καταφτάνει και ο Οζκάν που έμαθε τα νέα από την Κεριμάν. Οι δυο άντρες αγκαλιάζονται και κλαίνε.

Την επόμενη μέρα γίνεται η κηδεία και όλοι είναι συγκλονισμένοι. Η Χαζάλ πέφτει πάνω στο χώμα και αρχίζει να φωνάζει "Μαμά, μη μ'αφήνεις!".

Μία εβδομάδα μετά πραγματοποιείται η δίκη για τη δολοφονία της Γκιουλσερέν και ο ένοχος, ο οποίος είχε συλληφθεί την ίδια μέρα του φόνου, οδηγείται στη φυλακή...

Για την αρχική σελίδα "Ραγισμένες Καρδιές" πατήστε ΕΔΩ