Breaking News

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας...

Βρέθηκαν οι σοροί των δύο εκ των τριών χειριστών του Πολεμικού Ναυτικού του ελικοπτέρου AB-212 ενώ αγνοείται ο τρίτος.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας οι δύο σοροί ταυτοποιήθηκαν ως του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ και του Ανθυπασπιστή (ΗΝ/ΡΕ) Ελευθέριου Ευαγγέλου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κυβερνήτου του ελικοπτέρου, Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση ΠΝ, συνεχίζονται.

Τα ίχνη του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού χάθηκαν στην περιοχή της Κινάρου σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 02:45. Τις πρωινές ώρες εντοπίστηκαν συντρίμμια του ελικοπτέρου στην ακτογραμμή της νησίδας Κίναρος. Τα αίτια της τραγωδίας είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.

Η πρωινή ανακοίνωση του ΓΕΝ ανέφερε: "Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 02:45, απωλέσθη το ίχνος ελικοπτέρου ΠΝ στην περιοχή της Κινάρου. Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από φρεγάτα στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16. Στο ελικόπτερο επιβαίνουν τρία άτομα. Είναι σε εξέλιξη έρευνα στην περιοχή από πλοία της άσκησης, οργανικά ελικόπτερα πλοίων, ένα C-130 και ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας".